Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
kryha:
chciałam podziękować IsentoRowi za pomoc, wszystko działa
Fortuno:
Mam problem. Należę już do Nowego Obozu i postanowiłem odwiedzić fanatyków. Jednak gdy wchodzę do ich obozu gra się wyłącza i wyskakuje ERROR. Można coś z tym zrobić?
Isentor:
Jaki error dokładniej wyskakuje? Coś o brakującym przedmiocie? Pliku z dźwiękiem? Jeżeli tak to zainstaluj to:
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=28
A jeżeli nadal by wywalał przeinstaluj wszystko na nowo, może gra się kompletnie nie zainstalowała i brakuje jakiegoś pliku - tak się czasem zdarza.
kryha:
Czy to, że pokazują się tabuny zwierząt to jest normalne , w tym modzie, czy to jakiś bug? W jedynce polowałam, załatwiłam i pojawiły się w następnym rozdziale 1 albo 2. tu za każdym razem kiedy przechodzę przez jakiś obszar są nowe zwierzęta i jest ich coraz więcej Czy to tak ma być?
..::Chester::..:
--- Cytat: kryha ---Czy to, że pokazują się tabuny zwierząt to jest normalne , w tym modzie, czy to jakiś bug? W jedynce polowałam, załatwiłam i pojawiły się w następnym rozdziale 1 albo 2. tu za każdym razem kiedy przechodzę przez jakiś obszar są nowe zwierzęta i jest ich coraz więcej Czy to tak ma być?
--- Koniec cytatu ---
Raczej niedociągnięcie, ale czy to źle? Przynajmniej można poziomu troche nabić :-D A którą masz wersię? 1.1? Jak chcesz mieć w miarę normalny respawn potworów to zainstaluj patcha 1.3.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej