Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (84/138) > >>

Isentor:
Pojawiają się zawsze gdzieś w pobliżu miejsca gdzie spałeś. Tych słabszych można zabić bez problemu. A zabójców zawsze można jakoś porobić. Np. wejdź na dach chaty i z łuku potraktuj delikwenta.

Fortuno:
Mroczne Tajemnice nie chcą mi wejść. ÂŁadują się do połowy a potem wyskakuje błąd:/ Pomóżcie. Może można to jakoś naprawić....

..::Chester::..:

--- Cytat: Fortuno ---Mroczne Tajemnice nie chcą mi wejść. Ładują się do połowy a potem wyskakuje błąd:/ Pomóżcie. Może można to jakoś naprawić....

--- Koniec cytatu ---
To spróbuj uruchomić jeszcze raz. Powinno już działać.

keanu:
Prawdopodobnie Firewall blokuje ci grę, ale tego nie widać. Też to miałem. W folderze gry, w którym się znajduje GothicStarter.exe jest tez plik Gothicstartermod.exe czy cos takiego. Jeśli przez niego włączysz Gothica to powinien pojawić się kominikat Firewall o blokowaniu programu, trzeba odblokować i tyle.

Mam pewien problem. Otóż w grobowcu orków ball lukor podróżuje ze mną w poszukiwaniu tych pergaminów. Znalazłem już obie części a on stoi w jednym przejściu i nie chce za mną iść. A przecież jest potrzebny do odczytania pergaminu. Wcześniejszych save,ów z jaskini nie mam. Co mam zrobić??

Nie pisz dwóch postów z rzędu - Triv

keanu:
Każdy grający w moda chyba wie o co chodzi. Chce pokonać tych 4 pachołków z areny i dostać  nagrodę, ale po pokonaniu Psycho, z żadnym innym przeciwnikiem nie mam opcji dialogu o walce z nim. Kiedy będę mógł walczyć z pozostałymi? Dla jasności, jestem w 3 rozdziale. W solucji pisze o rozmowie ze Skrzypkiem, ale po pierwszej walce nie mam z nim żadnej opcji dialogowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej