Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (80/138) > >>

keanu:

--- Cytat: IsentoR ---Nie jestem co do tego pewny ten komunikat wyskakuje zawsze gdy czegoś ci jeszcze brak i nie koniecznie musi to być minimalny level postaci.

--- Koniec cytatu ---

Może i tak, ale w Gothica I grałem dwa razy i w sytuacji, w której teraz się znajduję grając w moda przyjmowali mnie bez niczego, przynajmniej tak mi się zdaję bo to było dawno...  

Ale żeby wyjaśnić ten problem to po prostu niech ktoś napisze np. jakie zadania trzeba wykonać żeby dostać się do NO.

Isentor:

--- Cytat: keanu ---Ale żeby wyjaśnić ten problem to po prostu niech ktoś napisze np. jakie zadania trzeba wykonać żeby dostać się do NO.

--- Koniec cytatu ---
Zapewne o czymś zapomniałeś...

Polecam lekturę:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=28

http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=104

keanu:
No dobra, mój błąd.... Pominąłem pewne detale.
Dzięki wielkie.

are1922:
Gdzie jest baketball mozna to dokładnie opisac gdzie sa zagnieni nix i ten alchemik nad stara kopalnia

Falcon:

--- Cytuj ---Gdzie jest baketball mozna to dokładnie opisac gdzie sa zagnieni nix i ten alchemik nad stara kopalnia
--- Koniec cytatu ---
Wychodząc bramą z obozu koło starej kopalni, tą która jest bliżej  NO po prawej stronie jest jaskinia Melkora, a w niej w środku w drugim pomieszczeniu na półce basketball. Trochę trudno go wziąć bo nie chce się podświetlić.
Zaginieni kopacze są opisani w solucji...
Alchemik podobno jest w lochach u orków, ale jeszcze go nie znalazłem.

Natomiast ja mam takie problemy:
* nie mogę zabić Balaiaretha w jaskini na terenach orków do której dał klucz przed teleportacją. Podchodziłem ze 20 razy i nie działają na niego żadne czary poza pirokinezą, która go tylko unieruchamia, ani broń. Ma cały czas 100% życia chociaż go okładam np. Toporem pradawnej potęgi ( 160 pkt. obr. ). Próbowałem się przespać, używałem kryształu czasu i wczytywałem od nowa save'a ale to nic nie dało.
* mam miecz Niosący ÂŚwiatło otrzymany od Sheer’Ghara, ale kowal Anghar nie ma dialogu. Zadania dla przemytników wykonałem wszystkie. Czy może trzeba być w 5 rozdziale aby dialog wystąpił ?
* łażąc po górach nad twierdzą zmiennokształtnych natknąłem się na się na jakiś portal broniony przez nieumarłych, czy ktoś wie dokąd on prowadzi ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej