Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (79/138) > >>

Vitnir:
Gilberta znajdziesz wychodząc bramą (tą z rozwaloną wieżą) i skręcając w prawo, powinieneś wtedy trzymać się strony tych skał, a po chwili zobaczysz pułki na które musisz się wspiąć, na górze znajdziesz Gilberta.
Co do Nesta to nie pamiętam

Isentor:

--- Cytat: PexusPaletus ---Wiecie może gdzie znaleźć Gilberta?

--- Koniec cytatu ---
Co kilka potów pojawia się to pytanie kiedyś nawet zapodałem screeny. Ja nie wiem rodzice was biją za używanie opcji szukaj na forum, że macie do niej taką niechęć ?

--- Cytat: IsentoR ---Zapodam wam taki poradnik, że na pewno traficie...

Obrazek nr 1 - Przedstawia miejsce gdzie musimy się udać (pułki skalne).

Obrazek nr 2 - Przedstawia jak mamy wejść po pułkach skalnych by udać się na górę.

Obrazek nr 3 - Przedstawia od taki widok z góry może co niektórym pomoże w orientacji terenu.

Obrazek nr 4 - Przedstawia Gilberta zamelinowanego w jaskini znajdującej się w skale, na którą się właśnie wspięliśmy.

--- Koniec cytatu ---

Kapi Pogromca:

--- Cytat: ..::Chester::.. ---Kod na Tallina powiadasz....

NOV_3014_TALLIN

Powinno pomóc

--- Koniec cytatu ---

Pomogło. Dziękuje.

PS. Nie działał zwykły klawisz "_" i musiałem użyc klawisza "/". Tak na przyszłośc dla innych.

--- Cytuj ---A Nesta? Podobno w jaskini z zębaczem czyli gdzie?
--- Koniec cytatu ---

Wychodzisz z Obozu przed kopalnią bramą, której broni Komar ( chce od nas 12 piw ) i idziesz lewą stroną. Powinienieś zobaczyc z daleka zębacze i wielkiego gada ( chyba ). Nie umiesz poszukac w solucji?

keanu:
Nie wiem czy poruszany przeze mnie problem pojawił się wcześniej(sprawdzałem ale nie znalazłem) ale nie mogę być przyjęty do żadnej kasty. Chodzę po obozach i sie wypytuje o przyjęcie, zadania konieczne do zrobienia wykonałem tylko cały czas wyskakuje mi napis że do przyjęcia wymagany jest 5 poziom, a ja mam już 9...

Isentor:

--- Cytat: keanu ---Chodzę po obozach i sie wypytuje o przyjęcie, zadania konieczne do zrobienia wykonałem tylko cały czas wyskakuje mi napis że do przyjęcia wymagany jest 5 poziom, a ja mam już 9...

--- Koniec cytatu ---
Nie jestem co do tego pewny ten komunikat wyskakuje zawsze gdy czegoś ci jeszcze brak i nie koniecznie musi to być minimalny level postaci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej