Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Vitnir:
Gilberta znajdziesz wychodząc bramą (tą z rozwaloną wieżą) i skręcając w prawo, powinieneś wtedy trzymać się strony tych skał, a po chwili zobaczysz pułki na które musisz się wspiąć, na górze znajdziesz Gilberta.
Co do Nesta to nie pamiętam
Isentor:
--- Cytat: PexusPaletus ---Wiecie może gdzie znaleźć Gilberta?
--- Koniec cytatu ---
Co kilka potów pojawia się to pytanie kiedyś nawet zapodałem screeny. Ja nie wiem rodzice was biją za używanie opcji szukaj na forum, że macie do niej taką niechęć ?
--- Cytat: IsentoR ---Zapodam wam taki poradnik, że na pewno traficie...
Obrazek nr 1 - Przedstawia miejsce gdzie musimy się udać (pułki skalne).
Obrazek nr 2 - Przedstawia jak mamy wejść po pułkach skalnych by udać się na górę.
Obrazek nr 3 - Przedstawia od taki widok z góry może co niektórym pomoże w orientacji terenu.
Obrazek nr 4 - Przedstawia Gilberta zamelinowanego w jaskini znajdującej się w skale, na którą się właśnie wspięliśmy.
--- Koniec cytatu ---
Kapi Pogromca:
--- Cytat: ..::Chester::.. ---Kod na Tallina powiadasz....
NOV_3014_TALLIN
Powinno pomóc
--- Koniec cytatu ---
Pomogło. Dziękuje.
PS. Nie działał zwykły klawisz "_" i musiałem użyc klawisza "/". Tak na przyszłośc dla innych.
--- Cytuj ---A Nesta? Podobno w jaskini z zębaczem czyli gdzie?
--- Koniec cytatu ---
Wychodzisz z Obozu przed kopalnią bramą, której broni Komar ( chce od nas 12 piw ) i idziesz lewą stroną. Powinienieś zobaczyc z daleka zębacze i wielkiego gada ( chyba ). Nie umiesz poszukac w solucji?
keanu:
Nie wiem czy poruszany przeze mnie problem pojawił się wcześniej(sprawdzałem ale nie znalazłem) ale nie mogę być przyjęty do żadnej kasty. Chodzę po obozach i sie wypytuje o przyjęcie, zadania konieczne do zrobienia wykonałem tylko cały czas wyskakuje mi napis że do przyjęcia wymagany jest 5 poziom, a ja mam już 9...
Isentor:
--- Cytat: keanu ---Chodzę po obozach i sie wypytuje o przyjęcie, zadania konieczne do zrobienia wykonałem tylko cały czas wyskakuje mi napis że do przyjęcia wymagany jest 5 poziom, a ja mam już 9...
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem co do tego pewny ten komunikat wyskakuje zawsze gdy czegoś ci jeszcze brak i nie koniecznie musi to być minimalny level postaci.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej