Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (76/138) > >>

Vitnir:
Może wgraj Gothica i Mroczne Tajemnice od nowa i nie graj na kodach, jak nie pomoże to napisz.

P.S. Developmentkit to programy do tworzenia modów, więc po co to wgrywasz

momo:

--- Cytuj ---P.S. Developmentkit to programy do tworzenia modów, więc po co to wgrywasz
--- Koniec cytatu ---
Małe sprostowanie: Devolpment Kit jest niezbędny do grania w mody. Musisz go wgrać w główny folder z gothikiem (Piranha Bytes\Gothic). Najlepiej zainstaluj MT, a instalkę będziesz miał w folderze z grą.

Diego19:
i jak go wgram to w pliku gothic starter będe miał tą gembe? a to nic nie przeszkadza że mam gothic starter w gothic/system? a nie pezpośrednio w gothic a playerkita też muszę mieć? a wgrać to znaczy skopiować do folderu gothic? a mam go wrzucić w folderze czy wszystko bo w nim to około 2200 plików jest odpiszcie

Isentor:

--- Cytat: Diego19 ---i jak go wgram to w pliku gothic starter będe miał tą gembe? a to nic nie przeszkadza że mam gothic starter w gothic/system? a nie pezpośrednio w gothic a playerkita też muszę mieć?

--- Koniec cytatu ---
Playerkita wrzucasz do folderu "System".

--- Cytat: Diego19 ---a wgrać to znaczy skopiować do folderu gothic? a mam go wrzucić w folderze czy wszystko bo w nim to około 2200 plików jest odpiszcie

--- Koniec cytatu ---
Devolpment Kit'a wrzucasz do głównego folderu gry.

Amras:
Zrobiłem to co mi powiedzieliście:
zainstalowałem gothica potem playerkit'a potem Mroczne Tajemnice a potem skopiowałem devonpel kita do głównego pliku-gothic

Ale nadal mi nie działa w trakcie wczytywania mnie wywala coś źle zrobiłem i czy moglibyście opisać te wszystkie czynności bardziej szczegółowo?

Z góry dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej