Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Vitnir:
Może wgraj Gothica i Mroczne Tajemnice od nowa i nie graj na kodach, jak nie pomoże to napisz.
P.S. Developmentkit to programy do tworzenia modów, więc po co to wgrywasz
momo:
--- Cytuj ---P.S. Developmentkit to programy do tworzenia modów, więc po co to wgrywasz
--- Koniec cytatu ---
Małe sprostowanie: Devolpment Kit jest niezbędny do grania w mody. Musisz go wgrać w główny folder z gothikiem (Piranha Bytes\Gothic). Najlepiej zainstaluj MT, a instalkę będziesz miał w folderze z grą.
Diego19:
i jak go wgram to w pliku gothic starter będe miał tą gembe? a to nic nie przeszkadza że mam gothic starter w gothic/system? a nie pezpośrednio w gothic a playerkita też muszę mieć? a wgrać to znaczy skopiować do folderu gothic? a mam go wrzucić w folderze czy wszystko bo w nim to około 2200 plików jest odpiszcie
Isentor:
--- Cytat: Diego19 ---i jak go wgram to w pliku gothic starter będe miał tą gembe? a to nic nie przeszkadza że mam gothic starter w gothic/system? a nie pezpośrednio w gothic a playerkita też muszę mieć?
--- Koniec cytatu ---
Playerkita wrzucasz do folderu "System".
--- Cytat: Diego19 ---a wgrać to znaczy skopiować do folderu gothic? a mam go wrzucić w folderze czy wszystko bo w nim to około 2200 plików jest odpiszcie
--- Koniec cytatu ---
Devolpment Kit'a wrzucasz do głównego folderu gry.
Amras:
Zrobiłem to co mi powiedzieliście:
zainstalowałem gothica potem playerkit'a potem Mroczne Tajemnice a potem skopiowałem devonpel kita do głównego pliku-gothic
Ale nadal mi nie działa w trakcie wczytywania mnie wywala coś źle zrobiłem i czy moglibyście opisać te wszystkie czynności bardziej szczegółowo?
Z góry dzięki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej