Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (74/138) > >>

MacioM3n:
W obozie przemytników kowal mówi,że ulepszy mi miecz ale nie ma opcji dialogowej.Wypełniłem jego zadanie ze stalą i z rudą dla Thangora.Mam też ten miecz.To jakiś błąd czy on ten miecz ulepszy dopiero w późniejszym rozdziale?

konrad-sutek:
Mam drobny problem z kowalstwem  ... mianowicie jestem adeptem w tejze sztuce (nauka u sanda, tu tez odkrylem pewien bug na szybkie lvl  ) ale nie moge wykuc zadnego miecza, mam wszystkie skladniki, pisze mi ze mam za male umiejetnosci  ... czy do kowalstwa potrzebna jest tez zrecznosc czy tylko sila... a co do tego buga... po wykonaniu misji u goska(czytaj sanda) jest dialog ze chcesz sie nauczyc kowalstwa klikasz dostajesz doswiadczenie (500) lecz nie klikasz opcji kowalstwo tylko dajesz wstecz, klikasz znowu na dialog i znowu dostajesz exp i znowu cofasz i tak w kolko.... mozna niezle ponabijac....

Amras:
Dobra IsentoR.Ale nie odpowiedziałeś mi na pytania z jakiej ikony uruchamiać gothic.A tak w ogóle to nie moge zainstalować tego programu co mi podałeś(jeśli sie go w ogóle da się zainstalować).

2:Jak dostać się do  tych obozów

Isentor:

--- Cytat: K.R.Y.S.T.I.A.N ---Dobra IsentoR.Ale nie odpowiedziałeś mi na pytania z jakiej ikony uruchamiać gothic.A tak w ogóle to nie moge zainstalować tego programu co mi podałeś(jeśli sie go w ogóle da się zainstalować).

--- Koniec cytatu ---
No to jest chyba logiczne, że odpalasz plik "GothicStarter" i wybierasz sobie modyfikację albo normalną grę.
Ja cię instalacji nie będę uczył a z tego co pamiętam to ona jest chyba w formie rozpakowywanego archiwum.

Trivet:

--- Cytuj ---A tak w ogóle to nie moge zainstalować tego programu co mi podałeś(jeśli sie go w ogóle da się zainstalować).
--- Koniec cytatu ---

Gothic Devolopment Kit nie instalujesz. Wystarczy, że z rozpakowanego archiwum skopiujesz wszystkie pliki znajdujące się w katalogu "gothic" do folderu z grą i Mroczne Tajemnice powinny odpalić się bez najmniejszego problemu. Też ostatnio miałem taki problem i to właśnie pliki z GDK pomogły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej