Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
MacioM3n:
Już działa tylko teraz mam inny problem gdzie jest ten Hogar strażnik portalu?
Amras:
Mam do was takie pytanka
1-gdzie jest obóz przemytników bo na mapie od Diego nic nie widać tylko jakiś szary obszar(chyba jakieś góry) i nie ma tam żadnego krzyżyka ani nic.I jeszcze gdzie jest ten przemytnik co Diego mówił że jest w jakimś opuszczonym obozie myśliwych.Jeśli jest to proszę o link do mapy z tymi lokacjami.
2-Jak doszedłem do SO podszedłem do Thorusa a tu nagle wszyscy pobiegli do zamku(widziałem uciekającego strażnika.Nikt nie pilnował bramy to wszedłem do zamku,wszyscy stali na kracie nad lochami spojrzałem w dól a tam był jakiś ogromny zębacz zszedłem na dół sie okazało że to był "ogromny gad" skąd on sie tam wziął czy to jakiś bug?
3-Czy jak sie dołączy do przemytników,łowców orków itp.to tak jak w zwykłym gothic'u dołączyć do SO,NO,OS
można rozpocząć rozdział drugi?
PROSZE O ODPOWIEDÂŹ
Daedagor:
Ad. 1 Obóz jest tam gdzie w zwykłym Gothicu jest wrak statku i po plaży chodzą Jaszczury. A ten przemytnik jest koło rzeki tam gdzie w Gothicu II są dwa myśliwi, którzy polują na Topielce.
Ad. 2 Mi się wydaje, że to jest jakiś bug. Chociaż nie jestem pewnien.
Ad. 3 Jak jesteś już u Przemytników, ÂŁowców Orków i itp. to możesz dołączyć do jednej z głównych gildi i będziesz mógł rozpocząć rodział drugi.
Myśle, że pomogłem. Pozdro 4ALL
Arti121:
Mam w mrocznych tajemnicach kilka problemów i pytania.
1. MIałem taki problem że byłem u pradawnych, miałem wybrac mistrza, ale najpierw pogadac z ken'udzem, ale miałem tylko w dialogu koniec.
2.Sheer'gaar(czy jakos tak) nauczył mnie walki bronią dwuręczną do 100%, a walczyłem jak nowicjusz.
I mam jedno pytanie
Gdzie jest arena, tam gdzie mamy zdobyc kryształ zwycięzców?
Z góry dzięki
Daedagor:
Odpowiem ci tylko za jedne pytanie. Gdzie się znajduję ta Arena Wiecznego Ognia tak? Ta arena znajduje się niedaleko miejsca tam gdzie trzeba będzie zdobyć Kamień Ogniskujący dla Y'Beriona. Przez tym "piedestałem" czy jak to inaczej się zwie. Napewno ją zauważysz, ponieważ ona jest nawet duża.
Pozdro!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej