Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
user4585:
Jak zabić arcykapłana na wyspie Urziela( sory za błędy)??
Gościa za cholere nie mogę zabić! Mam karmazynowy świt i 160 siły jestem wojownikiem i 70% krytycznych obrażeń...
Khaleb:
Ja mam dość trudne do wytłumaczenia pytanie. Jestem w tym podziemnym świecie i dostałem zlecenie od kobiety, która pilnuje ostrokłów. Musiałem znaleźć 3 rośliny, lecz znalazłem tylko dwie. Teraz moje pytanie: gdzie jest mroczny szczaw?
CookiesMonster:
mam pytania co do misji "przemyt rudy" z gory zaznaczam ze nie chodzi mi o misje majaca swoj poczatek w obozie przemytnikow, o ktora w tym calym temacie(ktory mialem "przyjemnosc" przeczytac wrqz ze wsdzystkimi pytaniami typu "kim mam zostac" "jak zabic kopacza" itd...) bez przerwy ktos pyta bo sie nie chce wiekszosci zwyczajnie zajrzec strone wczesniej.. ale wracajac do tematu chodzi mi misje od kruka ktory zleca nam znalezienie kolesia stojacego za przemytem rudy, jedyna osoba ktora chciala o tym ze mna porozmawiac byl thangor, ktory cos tam belkotal ze moze nawet i sie domysla kto chcialby byc baaardzo bogaty po upadku bariery i doradzil mi zebym sei mial na bacznosci podczas poszukiwan tej osoby w obozei przy kopalni, niestety tam gdzie mi kazal szukac zadna osoba nie miala ani jednej opcji dialogowej na ten temat... chcialbym na koniec zaznaczyc ze aby znalezc odpowiedz na te pytanie preczytalem solucje oraz caly ten temat z wyraznie negatywnym skutkiem gdyz nawet po solidnej kapieli wykorzystujacej moc "ozonowej" maty leczniczej wytwarzajacej przyjemne babaelki nie moge przestac szukac tego kolesia:d prosze o pomoc i z gory dzieki aha i co sie stanie gdy zjem genitalia krolowej pajeczakow??(wzrosnie u mnie poziom estrogenow czy co??) no a na koniec podziekowania dla grupy poziomkaz ktora odswiezyla moja ulubiona gre;p
torno:
Siekacz to nie totalna bzdura bajek nie pisze uwierz mi czasami sie zdarzy podchodze zeby z kims pogadac i slysze głoś ścierwojada tak jak normalnie cie widzi i chce zatakować bezsens ale taka prawda a co do wilków ze jest ich tyle koło 50 to lajcik ;) nie jestem zły przynajmniej jest co robic , tylko ze dzis znalazłem JA problem ze jak ktos płynie zamną w wodzie i zanurkuje to juz moge tylko wczytac bo nie idzie sie wydostać błąd znowu nieidzie ze tak powiem ,,wyhujać'' tego np topielca bo płynie tam gdzie ja no i umieram i trzeba wczytac , a co do rudy to 1 slysze alt ctrl i shift no ale dzieki spróbuje :)
a jak zainstaluje wszystkie pathy co chbya gra sie nie spiepszy?? bo jak nie to instaluje je juz ,a mam pytanie misja kamien z kanionu trola mam wziąć i nie ma go szefa przemytników on go ma a ja go zabilem juz dawno i co mam zrobic ?powinien tam byc a nie zmieniliscie to :( teraz chyba musze odnowa grać czy... ktos inny go ma i mam go zabić?? powiedzcie mi !!!
sibou:
więc z tym kamieniem to jest tak że idziesz po tej misji z diego do thargorna gadasz z nim i potem idziesz do jaskini gdzie jest monk i go klepiesz.Jaskinia jest niedaleko miejsca z zadaniem łuku dla kyro wystarczy od starego obozu iść w lewo przy rzece.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej