Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (61/138) > >>

Isentor:

--- Cytat: bauncc ---jakieś instrukcje ?? jak sie tego używa??

--- Koniec cytatu ---
Rozpakuj to w głównym folderze z grą i po sprawie modyfikacja powinna działać.

bauncc:

--- Cytat: IsentoR ---Rozpakuj to w głównym folderze z grą i po sprawie modyfikacja powinna działać.

--- Koniec cytatu ---

z patchami wszelkiego gatunku typu np. textury z G2. Też się tak robi?

2 pytanko :) jest jakaś kolejność w instalacji np-

-gra
-mod
-playerkit
-gothic_mod_developmentkit

czy może vice versa :)

Isentor:

--- Cytat: bauncc ---z patchami wszelkiego gatunku typu np. textury z G2. Też się tak robi?
2 pytanko :) jest jakaś kolejność w instalacji np-

-gra
-mod
-playerkit
-gothic_mod_developmentkit
czy może vice versa :)

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej wrzucić chyba tak: gra, playerkit, gra. Jak gra nie działa to dograć developmentkit. Wrzuć to po prostu i powiedz czy ci działa...

bauncc:

--- Cytat: IsentoR ---Najlepiej wrzucić chyba tak: gra, playerkit, gra. Jak gra nie działa to dograć developmentkit. Wrzuć to po prostu i powiedz czy ci działa...

--- Koniec cytatu ---

no to zrobiłem tak zainstalowałem grę potem playerkit a następnie mod i na samym końcu develompnet kit (?):) i nadal stwierdzam ze gra nie działa... a sam Gothic hula bez problemu czyli fakt iż moja gra mogla być zepsuta odrzucamy :P chyba ze mod zj**y jest?? podaj linka ktoś skad ściągnąć moda of cors tego którego wy używacie....aż w takiej desperacji jestem ze chyba kupie orginal grę g1 może to coś zmieni, a 20zł to nie pieniądz ....

btw. chyba ze ktoś ma inne pomysły

pzdr

user4585:
Fajnie ,że mnie olaliście! Nie chciałbym spamować ale nie mam wyboru.
Jestem strażnikiem kopalni.Wypełniłem zadania od przemytników i mam dostarczyć rzeczy bandytom.Dostałem hasło mam wszytko i idę tam.(użyłem god mode na zębacze). Kosa zamiast się zapytać odrazu rzuca się na mnie!!!
Najdziwniejsze jest to ,że kumpel gra z kodami i jest OK. Chociaż on gra najemnikiem...

Panowie to wina gildi czy też bug??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej