Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (60/138) > >>

Falcon:

--- Cytat: Jogi92 ---Mam pytanie.
U kogo mozna nauczyc sie wiecej niz 90 pkt. sily? Dawniej mozna bylo miec 100 a diego i lares nie moga mnie juz uczyc. Widzialem tez ze sa bronie ktore wymagaja wiecej niz 100 sily.

--- Koniec cytatu ---

Generalnie powyżej 90 pkt można nauczyć się w przybyłych w dodatku obozach:
- w obozie fanatyków uczy Xord,
- w obozie strażników kopalni wydaje mi się że uczy Wyzysk aczkolwiek dokładnie nie pamiętam.

Można też tam nauczyć się walki kuszą i bronią dwuręczną nie zostając najemnikiem, strażnikiem, czy strażnikiem świątynnym.

user4585:

--- Cytat: Xav ---no wlasie mam dowas pytanie o co hodzi z tym bandziorem co to jakis wyslanik BEliara ktury ma mbie zabic czy zwyczajny bug po przespaniu pisze "zostales zaatakowany !!" wychodze z haty a on sie namnie zuca
P.S mi to na reke bo expa dostaje nieduzo ale zawsze cos

--- Koniec cytatu ---

Xav a gdzie ty jesteś? To kolnia karna! Sami najgorsi zbiry i bandziory :P. Atakowanie podczas snu mi sie podoba :D wreszcie widać co to za miejsce...

Znalazłem nowe bugi:
1) Kowal z Obozu koło kopalni chce jeść (duuuuzo :D). Dużo żarcie dostaje się od Gorna po napadzie na konwuj więc ze zdobycie jedzenia to nie problem... Jednak jak już przyniesiemy mu żarełko nie ma żadnej opcji. Pojawia się ona tylko wtedy gdy w naszym ekwipunku znajduje się DOKŁADNIE ile on chce. Takie małe uniegodnienie....
2)Jak pokonałem Gor Hansina (wybaczcie za błędy) u Scattego nie ma opcji aby oddał kusze gościa z Obozu Fanatyków ;/
Pojawiły się one u mnie po zainstalowaniu patchu... Ale poza tym gra mnie powaliła,nie tnie się tak co najważniejesze !!! :D

A teraz pytanka:
1)Czy to jest bug czy tak ma być? Jestem szkodnikiem i zostałem strażnikiem kopalni. To oznacza ,że bycie też najemnikiem odpada??
2)150 piw? A gdzie ja tyle tego do cholery wezme?! KOwal za średnią zbroję właśnie chce tyle trunku. Dostane jakąś podpowiedź??
3)Mag w Obozie kopalni sprzedaje nam cenne mikstury. Czy w dalszych postępach w grze możemy dostać od niego inne mikstury niż na początku?
4)Gdzieś czytałem , że nie można przejść zwykłego Gothica bez przejścia Mrocznych Tajemnic. To prawda? Jeśli tak to powiedzcie kiedy napotkam bariere?(kiedy będe musiał wziąść się za dzieło Poziomkarz :D)

West:

--- Cytuj ---2)150 piw? A gdzie ja tyle tego do cholery wezme?! KOwal za średnią zbroję właśnie chce tyle trunku. Dostane jakąś podpowiedź??
--- Koniec cytatu ---

Karczma u Siekacza w obozie przy kopalni.

--- Cytuj ---3)Mag w Obozie kopalni sprzedaje nam cenne mikstury. Czy w dalszych postępach w grze możemy dostać od niego inne mikstury niż na początku?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli dobrze pamiętam to innych nie będzie.

--- Cytuj ---4)Gdzieś czytałem , że nie można przejść zwykłego Gothica bez przejścia Mrocznych Tajemnic. To prawda? Jeśli tak to powiedzcie kiedy napotkam bariere?(kiedy będe musiał wziąść się za dzieło Poziomkarz :D)
--- Koniec cytatu ---

Można przejść "czystego" Gothica bez MT.

A jeśli chodzi o pierwsze pytanie to chyba nie można zostać najemnikiem, ale pewności nie mam.

user4585:
Cholera następny bug.Panowie mam następny problem:
Wypełniłem zadania dla przemytników i biorę przesyłki.Dostaje hasło <lol2>.Idę do Obozu Bandytów. Widzę zębacze. I tu się muszę przyznać ;( użyłem kodu na nieśmiertelność.Zabiłem zębacze i jak chcę pogadać z KOsą ten rzuca się na mnie!
Dziwne bo u kumpla który też gra z god mode (ja tylko w niektórych przypadkach gdy nie chce mi się czekać aż będe silnijeszy :P) Kosa zapytał się o hasło
Kolejny bug który sie ujawnia w niektórych mometach?? Jakie rady?
2 Rozdział: Strażnik Kopalni( średnia zbroja mój skarb...) W tym momecie gram :) to wina  może ,że za wcześnie??;/ Prosze o odp.

I znalazłem kolejny:
Płacę Wilkowi za nauke łuków a potem nie mam opcji <beczy> do cholery a on jest najlepszym łucznikiem chyba

bauncc:
jakieś instrukcje ?? jak sie tego używa??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej