Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
sibou:
jeśli chodzi o grubego butcha to jak juz zrobiłeś zadanie z nowym kucharzem z obozu strażników to możemy go spotkać w karczmie na jeziorze w nowym obozie.
Slomek.16:
Grubego Butcha można spotkać nocą w karczmie
Siekacza lub na dniu przy wejściu do kopalni tam gdzie nie
chce nas przepuścić strażnik kiedy nie nosimy spodni kopacza.
sibou:
witam wszystkich otóż ja mam kilka pytań.
1.Pewnego dnia budze sie rano w chatce eline i pisze ze jestem zaatakowany, mysle sobie jakis bug albo cos a tu nagle koło ognionościów stoi kopacz i nie atakuje mnie tylko stoi i patrzy sie na zwierzaczki.Nieźle sie przy tym uśmiałem.
2.Czy można zabić fanatyków jak nas zaatakują?chodzi mi o odpowiedz od ken udza
3.łuk smierci mozemy znalezc tylko na wsypie uriziela?
4.Czy ktos umie grac w te kosci ???jak tak to niech napisze poradnik:D:D bo mnie trafia.
5.aaa i jeszcze fajne pewnego razu zaatakował mnie gosc o jakimś imienu konczacym sie codename 47?dostałem za niego 400?co to za człek?;))POZDRAWIAM
Nagur:
Witam mam następujący problem z zadaniem u przemytników. Koleś o imieniu Monk każe nam odnaleźć gostka Gilberta, ale nie mogę go znaleźć . W solucji przeczytałem, że jest w jaskini na wschód od obozu. Szukałem bardzo dokładnie i nie mogę go znaleźć i proszę o pomoc. Najlepiej jak najdokładniejsze dojście do niego. Z góry THX.
Isentor:
--- Cytat: Nagur ---Witam mam następujący problem z zadaniem u przemytników. Koleś o imieniu Monk każe nam odnaleźć gostka Gilberta, ale nie mogę go znaleźć . W solucji przeczytałem, że jest w jaskini na wschód od obozu. Szukałem bardzo dokładnie i nie mogę go znaleźć i proszę o pomoc. Najlepiej jak najdokładniejsze dojście do niego. Z góry THX.
--- Koniec cytatu ---
Zapodam wam taki poradnik, że na pewno traficie...
Obrazek nr 1 - Przedstawia miejsce gdzie musimy się udać (pułki skalne).
Obrazek nr 2 - Przedstawia jak mamy wejść po pułkach skalnych by udać się na górę.
Obrazek nr 3 - Przedstawia od taki widok z góry może co niektórym pomoże w orientacji terenu.
Obrazek nr 4 - Przedstawia Gilberta zamelinowanego w jaskini znajdującej się w skale, na którą się właśnie wspięliśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej