Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (56/138) > >>

Thoro:
Sugerując się treścią błędu można orzec że brakuje tego pliku:

--- Cytuj ---ORC_BODYELITE.ASC
--- Koniec cytatu ---

Jest to bodajże plik z modelem organicznym oraz animacją choć nie jestem pewien. Najlepszym wyjściem będzie przeinstalowanie gry.

Zdunek:

--- Cytat: Thoro --- Sugerując się treścią błędu można orzec że brakuje tego pliku:

Jest to bodajże plik z modelem organicznym oraz animacją choć nie jestem pewien. Najlepszym wyjściem będzie przeinstalowanie gry.
--- Koniec cytatu ---
dokładniej jest to plik skryptowy ustawień animacji orka elity :)

powinno wystarczyć nadinstalowanie moda...

Slomek.16:
Ja mam problem z misją znalezienia dowodów dla pradawnych na to,że
magowie wody nie chcą zniszczyć bariery tylko się gdzieś teleportować.
Znalazłem dwa z nich:
1. W jakini idąc do kopca rudu pod drewnianą kładką w skrzyni jest dziennik Saturasa
2. Idąć drogą na terenach orków do Ur-Shaka koło kamiennego kręgu.
Myślę że coś trzeba jeszcze znaleść ponieważ te dwa dowody nie wystarczają.

Thoro:
Fragment z solucji:

--- Cytuj ---A więc dowody to:
1. Prywatne zapiski Saturasa (znajdują się w ukrytej skrzyni, musimy zejść w dół tam gdzie jest kopiec rudy w Nowym Obozie, po drodze będzie mostek, pod którym ukryta jest ta skrzynia).
2. Dziwna Księga, zawiera opis rytuału, znajduje się pod stołem w bibliotece Magów Wody.
3. Słowa Inkantacji, znajdują się w skrzyni, w jaskini niedaleko kręgu, w pobliżu zatopionej Wieży Xardasa (w skrzyni, w tej jaskini znajdziemy także truchło maga ognia i inne ciekawe przedmioty).
--- Koniec cytatu ---

Na przyszłość z niej korzystaj.

Xav:
Moj problem to 1 zadanie diego zleca nam odebranie paczaki i daje jak dobrze pamietam 200 brylek rudy tu jest problem bo jak powiedzialem szefowi od przemytnikuw ze to zamalo to mnie olal i teras niemoge odniego w zadnen spsub kupic tej paczki jak opowiedzialem to D to powiedzial bede stoba gadal tylko wtedy jak przyniesiesz mi luki czy jakos tak  prosze o pomoc :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej