Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
_Snopek_:
Ok to ja tu dopiszę parę własnych problemów.
Otóż co jest potrzebne do wykucia miecza jednoręcznego z magicznej rudy bo mam i nagrzaną stal i te 100 bryłek jednak nie mogę go wykuć bo pisze że brakuje mi komponentów. Tak samo jest gdy chcę przyrządzić rosół ze ścierwojada.
I jeszcze jedno pytanie jeśli chcę przyłączyć się do ÂŁowców Orków to mogę wcześniej dołączyć do najemników gdyż jak na razie mam postać na 10 lvl i zabicie orka wojownika, a co dopiero elita sprawia mi problem.
I na koniec czemu większość przemytników zagaduje do mnie z tekstem "Nowy Obóz poniósł niebywałą stratę i myślę że się temu przysłużyłeś" czy coś w tym stylu jak nic nie zrobiłem w sumie, a byłem tam dosłownie chwilę.
Sado:
A ja tylko chciałbym się dowiedzieć:
- Do czego "służą" dwaj kopacze w So o ile nie jest ich więcej). Mają takie długie imiona. Jeden jest przy ognisku z 2 kopaczami bez imion, drugi w zawalonej wieży.
- Gdzie znaleść tego dostawcę spodni?
- Czy ktoś w SO uczy kowalstwa i gotowania (oprócz Snafa)
Thoro:
--- Cytuj --- Gdzie znaleść tego dostawcę spodni?
--- Koniec cytatu ---
Pogadaj z Draxem. Zgodzi się na pewno a my od Fiska dostaniemy spodnie kopacza za darmo.
LONYSARD:
Ja mam problem , przyszedł czas by sie do kogoś dołączyć więc wybrałem FANATYKĂW ale dochodzi do momętu że mam zabić wysłannika Cor Caloma tylko że on jest nieśmiertelny .
Czy jest na to jakieś zaklęcie ????
Arthas:
--- Cytuj ---Do czego "służą" dwaj kopacze w So o ile nie jest ich więcej). Mają takie długie imiona. Jeden jest przy ognisku z 2 kopaczami bez imion, drugi w zawalonej wieży.
--- Koniec cytatu ---
Ci kopacze to Seanches i Martinez o ile się nie mylę. W późniejszym etapie gry, po dołączeniu do Strażników z SO albo Strażników kopalni będą oni związani z zadaniem "Zaginieni kopacze".
--- Cytuj ---Czy ktoś w SO uczy kowalstwa i gotowania (oprócz Snafa)
--- Koniec cytatu ---
Kowalstwa uczy jeden z przemytników, bodajże Anghar, choć nie jestem pewien.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej