Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
mattax14:
Pomogło zainstalowanie Gothic Mod Development kit. Dzięki wszytkim a szczególne podziekowania dla IsentoR-a. Wielki plus dla ciebie.
Slomek.16:
Siema
Ja w swoim Gothicu miałem problem z kopaczem na początku ale go ominąłem, zabrałem stary miecz i dopiero wtedy go załatwiłem.
Z Podejrzanym typem nie miałem problemów ponieważ tam gdzie znajduje się zardzewiały miecz wystarczy iść trochę dalej i na beczkach znajduje się skórzany woreczek.
Następnym problemem jest to że kiedy dostaję misję "DOSTAWCA RUDY" dowiaduje się od Gilberta że to Wąż i Drake jest odpowiedzialny za przemyt rudy. Gadam z Drakiem i oczywiście "ON o tym nic nie wie" idę do Wężą i z nim nie da się o niczym pogadać ( poza standardowym "Czy możesz mi dać trochę rudy" ). Kiedy zabije Królową pełzaczy dopiero mam u niego tekst do zagajenia "Pozbyłem się pełzaczy, teraz ty powiedz mi co wiesz..." i dopiero po tym pojawia się następny tekst "Jeśli mi nie wierzysz to sprawdź mnie" i daje mi zadanie żeby zabić pełzacze. W sumie zdradza mi że to Alberto zajmuje się wszystkim ale z kolei z nim też o niczym nie mogę zagaić. Nie wiem co z tym zrobić.
Tak samo jest z misją zabicia Monka. Korth każe mi go zabić i pyta się czy "Tanghor mi coś o nim wspominał" a mój koleś odpowiada że tak, a Tangor mi wogóle nic nie mówił.
Nie wiem czy można naprawić te błędy.
Pięść Beliara jest niedaleko kamiennego smoka. wystarczy iśc dalej i leży na kamiennym ołtarzu, ale nie wiem po co ci on skoro ognionośćcy i tak nie zabijasz.
chewnik:
Z tego co wiem, to zanim pogadasz Alberto, to musisz dostać zadanie od przemytników żeby znaleźć nowego dostawce rudy (po zabiciu Quentina ). Dopiero wtedy będziesz mugł pogadać z Alberto i będziesz miał trzy możliwości wyboru, kturą wybierzesz zalerzy od ciebie.
cronin:
No, poradziłem sobie... Teraz huzia na wyspę :)
Horas:
Mam pewien problem z dostawcami rudy a oto chodzi ze w 3 rozdziale dopiero spotkalem gilberta potem normalnie zabijam quentino a nastepnie szukam handlarza, chodzi o to ze jak rozmawiam z Wezem mam zabic pełzacze ja juz wszytstkei wczesniej zabilem i nie wiem co teraz mam zrobic bo on mi nic nie powiedzial kto jest dostawca moze mi kos powie albo jak to obejsc zeby mi powiedzial
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej