Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
chewnik:
Ja terz mam taki malutki, no dość spory problem z tym modem. Gdy wracam od Uriziela, chcem wejść spowrotem do "tamtego" świata, gra przy ładowaniu mi się wyłancza . Prosze o jakieś porady.
Horas:
dzienki za informacie ale mi to nic nie dalo tak jak bym nie mial dalszego dialogu wszystko wykonalem i nic nie wiem co jestes grane
mattax14:
Witam wszystkich. Mam nastepujacy bład w grze:
Po włczeniu playerkita i odpalenia moda wybieram new game i czekam moze 5 sekund i gra mnie wywala do pulpitu. Po 25 sekundach pojawia mi sie okno z critical error. Nie pomaga nawet przeinstalowanie gothica wraz z modami. Wgrane mam patche od 1.01 i 1.03. Jutro zrobie format dysku i zobacze czy bedzie dzialalo ale wątpie w to. Czy ktoś miał taki sam problem? I prosiłbym o podanie konfiguracji playerkita 1.08 bo być moze gra sie wyłaczy przez zła konfiguracje playerkita. W miedzyczasie zapodam screena z errorem.
Isentor:
--- Cytat: mattax14 ---Czy ktoś miał taki sam problem? I prosiłbym o podanie konfiguracji playerkita 1.08 bo być moze gra sie wyłaczy przez zła konfiguracje playerkita. W miedzyczasie zapodam screena z errorem.
--- Koniec cytatu ---
Miałem podobny problem mnie pomogła instalacja gothic mod developmentkit. Najlepiej zainstaluj na nowo grę wrzuć moda zainstaluj zapodany przeze mnie bonus i odpal moda, powinno działać przynajmniej mnie zadziałało.
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=28
mattax14:
Ale odpalic przez playerkita czy przez development kit?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej