Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (4/138) > >>

Thoro:

--- Cytuj ---jedynym szpetem jest to ze nie ktore zeczy nie chca sie zaznaczyc i nie mozna podniesc przedmiotu
--- Koniec cytatu ---

Jest to celowy zabieg. Owe przedmioty służą jedynie jako wystrój kolonii.

DeadFish:
Macie może jakieś sugestie odnośnie tego wyłączania się gry? Wcześniej to mogłem pograć jakieś 10 minut (wow)...Teraz Gothic wyłącza się od razu po załadowaniu gry...

momo:
U mnie przez chwilę było to samo. Polecam przeinstalować dodatek i player kita. Może poprostu coś się nie wgrało, zagubiło. No i jeśli przypadkiem uruchamiasz grę z dodatkiem poprzez zwykłego gothica to też lepiej się przeżucić ;)
Domyślnie: C:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System\GothicStarter  machnąć skrót i wyjdzie prawie na to samo.

Arkhan:
Ja również ze swojej strony polecam reinstall Gothic'a oraz Player Kita. Kiedy ja po raz pierwszy instalowałem MT i zainstalowałem to gra wogóle mi się nie chciała włączyć [czyt. komp cały czas myślał]. Reinstal pomógł. Ewentualnie defragmentacja też może pomóc ;p.

Arthas:
Cóż, stało się - ja także mam problemy z modem...

Zacznę od tego, co mnie najbardziej irytuje. Mianowicie podczas rozmowy z nowymi postaciami czasem gra się zacina podczas konwersacji i niestety nie pozostaje nic innego, jak tylko restart. Uprzedzam, że wina komputera to bynajmniej nie jest.
Kolejnym problemem, a właściwie błędem jest sytuacja, w której po przespaniu się w czyjejś chatce SO pojawia mi się napis "Zostałeś zaatakowany"! Myślę sobie, że to jakiś "jednorazowy" błąd, ale niestety po wyjściu z chaty atakuje mnie jakiś bandzior, rzecz jasna jestem bezbronny. To chyba wszystko jak na razie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej