Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (3/138) > >>

_Snopek_:
Ok więc sprawdziłem to jeszcze raz i błąd występuje tylko wtedy gdy ten gość siedzi na ławce i nie chce mu się ruszyć dupska do góry żeby podpalić tego skręta tak więc zwracam honor.
Tak poza tym czyim pomysłem była katapulta  

Zdunek:

--- Cytat: _Snopek_ ---Tak poza tym czyim pomysłem była katapulta  

--- Koniec cytatu ---
moim :D wyszła troche za duża, ale robi wrażenie :P

Isentor:
Nie rozumiem jednej rzeczy wykonałem wszelkie zadanie dla przemytników poszedłem porozmawiać z ich przywódcą ten ładnie mi ubliżył podziękował za pomoc i na tym się skończyło. Po rozmowie z nim miałem iść do Monka ten jednak nie posiada żadnych kwestii dialogowych. Sadzę, że muszę teraz poszlajać się i zająć innym obozem...?

shergar:
Isentor looknij u nas na solucje i upewnij sie, że wykonałeś na pewno wszystkie zadania. Może pogadaj jeszcze z Thangorem... Ogólnie zadanie jest ok, ale niestety czasami tak się dzieję - to po części wina "stabilności Gothica" i innych czynników.

Co do poziomu trudności to go obniżyłem o jakieś 20% :D

o do stylu gry to niestety tzreba używać mięśni pomiędzy uszami, kombinować z taktyka, etc.

Pozdrawiam,

BELER:
Witam
ogolnie mod jest jak dla mnie bardzo dobry
jedynym szpetem jest to ze nie ktore zeczy nie chca sie zaznaczyc i nie mozna podniesc przedmiotu lub wykonac obojetnie jaka czynosc do innych zeczy nie mam zarzutow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej