Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (11/32) > >>

Respev:

--- Cytuj ---nic nie mam. Jak najbardziej wskazane, i fajnie że wprowadziliście do moda humor, ale co za dużo to niezdrowo.  
--- Koniec cytatu ---
Humor? Jeszcze nic mnie w tym modzie nawet nie rozśmieszyło. Po prostu niektóre dialogi są żałosne... Byc może, Poziomki myślą, że emotikony typu :D, : P, : ), xD itd, rozbawiają do łez. Zdunek, jeśli pisałes kiedyś wypracowanie do polskiego, tez uzywałeś buziek? Wątpie...

--- Cytuj ---i jak to często sie mówi, nie podoba ci się to nie graj
--- Koniec cytatu ---
O ile się nie mylę, to w interesie twórców jest to, żeby modyfikacja spodobała się każdemu.

--- Cytuj ---No tak rozumiem, ale dopiski w stylu: ''Teraz masz przejabane'' albo ''Skąd kurwa o tym wiesz?'' ktoś może odebać z niesmakiem.;)
--- Koniec cytatu ---
Rozumiesz znaczenie słowa dopiski? To o czym mówisz, to zwykły dialog  

Zdunek:

--- Cytat: Respev ---Humor? Jeszcze nic mnie w tym modzie nawet nie rozśmieszyło. Po prostu niektóre dialogi są żałosne... Byc może, Poziomki myślą, że emotikony typu :D, : P, : ), xD itd, rozbawiają do łez. Zdunek, jeśli pisałes kiedyś wypracowanie do polskiego, tez uzywałeś buziek? Wątpie...

--- Koniec cytatu ---
zdażało mi sie pisać wypracowanie :P ale mnijsza o to.

powiem ci że jesteś smutas,  a i podobno gothic jest od 16 lat więc wiesz ;) także w regulaminie przy instalacji jest napisane że mod jest od 16 lat.

jak narazie wszystkim sie podoba mod także te dopiski ale jak zawsze znajdzie sie jakis antyfan, powtórze albo nie graj albo(jak potraisz :lol2: ) zmień se dialogi misje i co tam chcesz, skrypty mamy udostępnione.

--- Cytuj ---O ile się nie mylę, to w interesie twórców jest to, żeby modyfikacja spodobała się każdemu.
Rozumiesz znaczenie słowa dopiski? To o czym mówisz, to zwykły dialog  
--- Koniec cytatu ---
i zawsze sie coś komuś nie spodoba, zawsze będzie jakiś antyfan, to jest normalne  więc nie mam się czym przejmować

PS:Moda robiliśmy częściowo na wesoło byś sie dźwił dlaczego niektóre rzeczy są tak a nie inaczej, lecz ta wiedza  jest przeznaczona tylko poziomkom

Maksous:
Ech. Moja mama powiada "jak nie ma się do czego przyczepić to przyczepia się do byle czego". I tak teraz jest, ja do haseł nic nie mam, wręcz przeciwnie są fajne a czasem zabawne np: "jak to mięso nie będzie surowe to wsadze ci je w dupe".  A to że chasła ci się nie podobają to znaczy że jesteś  sztywny i tyle, może ci się jeszcze nie podoba zabójca codename 47.

Respev:

--- Cytuj ---jak narazie wszystkim sie podoba mod także te dopiski ale jak zawsze znajdzie sie jakis antyfan, powtórze albo nie graj albo(jak potraisz :lol2: ) zmień se dialogi misje i co tam chcesz, skrypty mamy udostępnione.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie. W gothicu też nie podobały mi się pewne rzeczy. Czy to znaczy, że mogłem w niego nie grać, albo poprawić je, bo w końcu zostało wypuszczone SDK?  

--- Cytuj ---powiem ci że jesteś smutas, a i podobno gothic jest od 16 lat więc wiesz ;) także w regulaminie przy instalacji jest napisane że mod jest od 16 lat.
--- Koniec cytatu ---
Oj, przepraszam. Widocznie to mam coś nie halo z głową, bo nie lubię w grze widzieć emotikon  Gothic od 16 lat? Skąd masz takie informacje? Na pudełku pisze, że od 12, ale cóż... Jestem smutas, bo nie śmieszą mnie prymitywne zdania? Niektóre dialogi aż wołaja o pomstę do nieba. Gdyby moda uruchomiłby ktoś, kto w ogóle nie ma pojęcia o poziomkach, pomyślałby, że stanowią niższą klasę społeczną właśnie przez takie idiotyczne żarciki.

--- Cytuj ---A to że chasła ci się nie podobają to znaczy że jesteś sztywny i tyle, może ci się jeszcze nie podoba zabójca codename 47.
--- Koniec cytatu ---
Następny -,- Co ma do tego Hitman? Lol. Czy wy nie rozumiecie, że mi nie chodzi o zdania, tylko o dopiskach do nich, które występują wraz z emotikonami?! Tak trudno to dociera do głowy? Wybaczcie, ale zdanie "Dlatego trafiłem tutaj gdyż nie nawdzię Ryżowego księcia (I tak rozwinął sie mobbing w gothicu :D)" NIE jest wcale śmieszne, a tylko zaśmieca dialog  

--- Cytuj ---Moja mama powiada "jak nie ma się do czego przyczepić to przyczepia się do byle czego"
[...]A to że chasła ci się nie podobają to znaczy że jesteś sztywny i tyle
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, moja babcia popiera akcje "Bykom Stop".

EDIT: Tak, zdunek oczywiście poprawił post Maksousa :d

--- Cytuj ---Ten post edytował Zdunek Minutę temu
--- Koniec cytatu ---

Zdunek:

--- Cytat: Respev ---Pewnie. W gothicu też nie podobały mi się pewne rzeczy. Czy to znaczy, że mogłem w niego nie grać, albo poprawić je, bo w końcu zostało wypuszczone SDK?  
Oj, przepraszam. Widocznie to mam coś nie halo z głową, bo nie lubię w grze widzieć emotikon  Gothic od 16 lat? Skąd masz takie informacje? Na pudełku pisze, że od 12, ale cóż...

--- Koniec cytatu ---

dobra pomyłka, lecz w regulaminie przy instalacji moda mamy zaznaczone że mod jest od 16 lat

--- Cytuj ---Jestem smutas, bo nie śmieszą mnie prymitywne zdania? Niektóre dialogi aż wołaja o pomstę do nieba, ukazując tym samym. Gdyby moda uruchomiłby ktoś, kto w ogóle nie ma pojęcia o poziomkach, pomyślałby, że stanowią niższą klasę społeczną właśnie przez takie idiotyczne żarciki.
Następny -,- Co ma do tego Hitman? Lol. Czy wy nie rozumiecie, że mi nie chodzi o zdania, tylko o dopiskach do nich, które występują wraz z emotikonami?! Tak trudno to dociera do głowy? Wybaczcie, ale zdanie "Dlatego trafiłem tutaj gdyż nie nawdzię Ryżowego księcia (I tak rozwinął sie mobbing w gothicu :D)" NIE jest wcale śmieszne, a tylko zaśmieca dialog  

--- Koniec cytatu ---
dla ciebie nie jest smieszne, lecz dla innych tak, a co do dopisków i tak jest ich mało a i mają swoje znaczenie(którego ty nigdy nie odkryjesz ;) )

naprawde nie podobają ci sie te dopiski, pozmieniaj je sobie masz do tego pełne prawo i możliwości, bo np dla tego udostepniliśmy skrypty

--- Cytuj ---EDIT: Tak, zdunek oczywiście poprawił post Maksousa :d

--- Koniec cytatu ---
tak, bo dostałem tu moda więc poprawiam te najbardziej rażace błedy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej