Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

jak otworzyc skrzynie?

(1/2) > >>

Jaroslavus:
Czy istnieje jakiś sposób aby otworzyć skrzynie do ktorej nie mamy klucza? Chodzi mi o te w których klucz jest wymagany.

Arthas:
Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem. Skrzynie, do których nie trzeba klucza, a które są zamknięte otworzyć można tylko poprzez wytrychy. Najpierw jednak musisz nauczyć się umiejętności otwierania zamków, której może nauczyć cię  stolarz Thorben. U niego także możesz dostać niezbędne wytrychy.

Jaroslavus:
Mam na myśli skrzynie do ktorych klucz jest wymagany a go nie posiadamy. Co wtedy zrobic? Widzialem kody na klucze ale tylko niektóre a i to chyba z dodatku. Czy jest sposób aby otworzyc taką skrzynie?

kolop:
Nie Jaroslavus ,takich skrzyń nie można otworzyć a tak jak mówiłeś kodów nie ma na wszystkie klucze szczególnie w gothic II.

momo:
Skoro takie klucze są w grze, to i muszą być na nie kody. Musisz popróbować z kombinacją ''insert itke_ ...'' a jeśli bardzo Ci zależy, prędzej czy później na swój trafisz. Takich skrzyń bez kodów (i bez klucza) nie da się otworzyć, ale w grze raczej nie trafisz na przypadek żeby była skrzynia, a nie zrobiono do niej klucza. Trzeba poprostu dobrze poszukać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej