Tawerna Gothic > Forum dyskusyjne
Powrót Forum
tH.:
Wraz ze stroną powróciło i forum . Niestety przy mozolnym procesie naprawiania bazy, przenoszenia forum i aktualizacji skryptu, straciliśmy polskie znaki na skutek czego wszystkie wiadomości napisane przed przeniesieniem forum, mają tzw. Krzaczki zamiast polskich znaków.
Na szczęście dzielni moderatorzy zobowiązali się pomóc i słowa dotrzymali . Dzięki nim, większość forum wyświetla się już poprawnie jednak na pewno znajdą się miejsca, w których brak interwencji “poprawiaczy”. W tym przypadku warto samemu poprawiać swoje posty.
Wraz z powrotem, fora "Serwis" i "Forum" zostały wyczyszczone ze zbędnych i mało istotnych tematów.
Aeskel:
Mam nadzieje, że komentarz w sprawie forum nie zaszkodzi, wręcz przeciwinie, napewno wam pomoże. Strona podoba mi się. ÂŁady i schludny layout, nie rzuca się w oczy, ładnie się ogląda/czyta, co sprawia, że serwis mi się podoba. Treść artów jest przyzwoita, napisana prostym i łatwym do zrozumienia językiem. Ilość także jest duża (wkońcu to oficjal). Mam nadzieje, że spędze na tym forum przyjemne chwile i oczywiście jak na początek chciałbym wszytkich przywitać.
Boba Fett:
--- Cytuj ---Na szczęście dzielni moderatorzy zobowiązali się pomóc i słowa dotrzymali
--- Koniec cytatu ---
Wśród tych ,,moderatorów" ( ) najwięcej chyba zrobił Arthas i to mu się należą podziękowania za naprawdę mozolną i wytrwałą pracę.
--- Cytuj ---Mam nadzieje, że komentarz w sprawie forum nie zaszkodzi, wręcz przeciwinie, napewno wam pomoże.
--- Koniec cytatu ---
Też tak sądzę. Dlatego też i ja wygłoszę tutaj swoją opinię.
Przybyłem tutaj, jak Casano/Andre i (chyba) Arthas z Gothic. Zyw/Gothic Extra. Nie podobało mi się za bardzo, że znowu wszystko zostanie stracone (Gildia i ludzie z niej ). Cóż, trochę się myliłem i muszę przyznać, że ten portal jest naprawdę wporządku. Styl forum jest posobny do tego, który wymieniłem powyżej, i trochę czuć tu smak dawnego G.Up (ach, stare, dobre czasy :) ). Teraz już na pewno w bardzo mniejszym stopniu żałuję, że G-E złączył się z tym portalem i stał się oficjalną stroną Gothica gram.pl. Wyszło to obu stronom na dobre. :)
--- Cytuj ---Mam nadzieje, że spędze na tym forum przyjemne chwile
--- Koniec cytatu ---
Ja także mam takie nadzieję. Mam jeszcze nadzieję, że spełnię się tutaj jako moderator.
Edit. Wielu osób nie wymieniłem [Ronaldi., Ty, konrad (chyba), itd.]. Jednakże proszę o wybaczenie.
Sunrise:
--- Cytat: Boba Fett ---Przybyłem tutaj, jak Casano/Andre i (chyba) Arthas z Gothic. Zyw/Gothic Extra.
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałeś o mnie
Ret Sam:
--- Cytuj ---Wielu osób nie wymieniłem [Ronaldi., Ty, konrad (chyba), itd.]. Jednakże proszę o wybaczenie.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie że ci wybaczam .Nawet się na ciebie nie obrażam na ciebie
Na temat.Ciesze się że tawerna gothic powróci chociaż szkoda że gothic żyw już nie ma
było to bardzo fajne forum ale to też jest fajne.Mam pytanie :
Czy da się zrobić taki layut i logo na forum jaki był na żywie?
Napewno wtedy ulepszyło by to jeszcze bardziej to forum.
Pozdrawiam Ronaldhinio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej