Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Najlepsza karta graficzna...

(1/2) > >>

Arti:
Mianowicie planuję podkręcić kompa dla Gothica ( czego to się dla niego nie zrobi ) i mam pytanie, jaka jest najlepsza karta graficzna pog Gothica 3? Cena wachająca się od 200 - 300. Czekam na odp.

A i jaki lepiej procesor pod G3. Jedno czy dwu rdzeniowy?

Kozłow:
Ja mam procesor dwurdzeniowy AMD athlon 3,6 GHZ i kartę graficzną ATI Radeon X1600Pro. Ustawiłem Gothic na najwyższe detale, zacina sie tylko w niektórych momentach, ale to chyba z powodu pamięci, bo mam jej 1024 MB. Jestem zadowolony z działania gry, polecałbym tę właśnie kartę graficzną którą ja mam, czyli ATI Radeon X1600, ceny niestety nie pamiętam

\\Rajca: Zgrozo, upominam Cię bo mnogość błędów i zapis posta powalają. Acha, mowa była o 200-300 zł. Ty proponujesz kartę za około 400/500?

ps. mówiłem że nie pamiętam ceny...., a błędy wynikały z szybkości pisania.

\\Rajca: Forum nie zając nie ucieknie. Jak masz się spieszyć i pisać posty nieczytelne lub obniżające ogólny poziom to się wstrzymaj inaczej upomnienia się zmienią w co innego. A co do niewiedzy o cenie, to na cholerę podajesz? On się konkretnie pytał o karty w granicy danej. Zastanów się nad wypowiedziami. I koniec polemiki!

_Snopek_:
No to ja też tu napisze może ci się to przyda.
Otóż ja posiadam procesor AMD 3100+ w połączeniu z Radeonem X550 + giga ram. Gram na średnich ustawieniach i podobnie jak przeciwnikowi gra zacina się sporadycznie i nie miałem nigdy problemu typu całkowitego zawieszenia gry które by się równało z koniecznością restartu komputera.
Wcześniej miałem w pakiecie Radeona X1400 ale był z nim jakiś kłopot już na początku dlatego zmieniłem na tego co mam teraz i nie narzekam.

Zdunek:
karty od 200 do 300 zł
http://www.skapiec.pl/site/cat/14/filtr/_0...0_947_0_0_0_0_0

ja osobiście proponował bym jakiegoś  geforce
ale tu wybór należy do ciebie :P
patrz na częstotliwość taktowania pamięci i rdzenia...

pepsi:

--- Cytat: KOZÂŁOW ---Ja mam procesor dwurdzeniowy AMD athlon 3,6 GHZ i kartę graficzną ATI Radeon X1600Pro. Ustawiłem Gothic na najwyższe detale, zacina sie tylko w niektórych momentach, ale to chyba z powodu pamięci, bo mam jej 1024 MB. Jestem zadowolony z działania gry, polecałbym tę właśnie kartę graficzną którą ja mam, czyli ATI Radeon X1600, ceny niestety nie pamiętam

--- Koniec cytatu ---

A co to za procesor? Wiesz chyba że prędkości rdzeni się nie dodaje. Ja mam podkręcony X2 +3800 do wartości 2600Mhz, 2GB ramu, kartę graficzną gf 7900GT i wcale nie jestem zadowolony z G3. Gra na najwyższym poziomie wcale płynnie nie chodzi i wiesza sie częściej niż mówisz więc szkoda czasu tracić na szukanie czegoś gorszego niż powiedzmy moja konfiguracja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej