Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Pabloo:
--- Cytat: Komuchnista w 18 Lipiec 2009, 19:19:47 ---A co katolik o ateiście? Bezsensowne rozumowanie...
A skończ wreszcie naprawdę tą dyskusję, bo kończysz drugi raz już :]
--- Koniec cytatu ---
Kończę aż skończyć nie mogę bo jak napisze post jest zaraz na niego odpowiedz ;].Prawda że Katolik o Ateiście nic nie wie tak samo jak Ateista o Katoliku.
--- Cytat: Sirius w 18 Lipiec 2009, 19:21:16 ---A ja zaczynam do cholery.
--- Koniec cytatu ---
Mój post skierowany był do Dragosaniego a nie do ciebie!.Siriusie gówno wiesz o Katoliku wiec się nie odzywaj!.
Ej teraz na poważnie niech już nikt nie odpisuje zakończmy ten temat.
Sirius:
No i znowu. Gówno wiem o tobie jako katoliku, ale z racji tego, że sam nim jestem, wiem wystarczająco... Niewątpliwe mniej niż ty. No chyba że podzielisz się z nami mądrością, i zamiast pier... pieprzyć bez sensu, zacznij DYSKUTOWAĂ
Pabloo:
--- Cytat: Sirius w 18 Lipiec 2009, 19:36:40 ---No i znowu. Gówno wiem o tobie jako katoliku, ale z racji tego, że sam nim jestem, wiem wystarczająco... Niewątpliwe mniej niż ty. No chyba że podzielisz się z nami mądrością, i zamiast pier... pieprzyć bez sensu, zacznij DYSKUTOWAĂ
--- Koniec cytatu ---
Prosiłem o coś żeby zakończyć tą dyskusje!.Zobacz poprzednie strony dyskutowałem ,ale i tak nic nie udowodniłem/udowodnię Ateistom bo kierują się nauką a nie wiarą chociaż na temat "Cudów" nie mieli mocnych argumentów ;].Wiec nie chce mi się już dyskutować.Możemy zakończyć temat.
Sirius:
Człowieku, możesz prosić. Ja nie muszę cię słuchać.
Cudy były dawno, pozmieniane setki razy i niewiele wiadomo o ich pierwotnej formie.
Jeśli tak bardzo zależy ci na zamknięciu tematu, po prostu się w nim nie wypowiadaj :)
Kozłow:
--- Cytuj ---Kończę aż skończyć nie mogę bo jak napisze post jest zaraz na niego odpowiedz ;]
--- Koniec cytatu ---
No chyba to logiczne?
--- Cytuj ---Prawda że Katolik o Ateiście nic nie wie tak samo jak Ateista o Katoliku.
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda :] Zamknijmy się najlepiej w gettach oddzielnych. Ale nie da się wyeliminować nawet wtedy "sądzenia jednych o drugich", wszakże musielibyśmy nie wiedzieć o istnieniu drugiej grupy.
--- Cytuj ---na temat "Cudów" nie mieli mocnych argumentów ;]
--- Koniec cytatu ---
Trudno polemizować z "cuda są i chuj i jest na nie miliardy dowodów, ale znajdźcie je sobie sami".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej