Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (140/181) > >>

Serail:

--- Cytat: Pabloo w 15 Lipiec 2009, 17:16:54 ---Cuda są bo nie raz były na świecie i są do tej pory.Nauka nie może Cudów wyjaśnić i dlatego Ateiści mówią że ich nie ma.

--- Koniec cytatu ---
Spójrz na post Isa, to powinno obalić twoją teorię.

Pabloo:

--- Cytat: Isentor w 15 Lipiec 2009, 17:15:15 ---ÂŚmierć kliniczna to wytwór naszej wyobraźni i w zależności od tego czy wierzymy w niebo czy w bar ze striptizem to ujrzymy.
--- Koniec cytatu ---
Rozmawiałeś lub oglądałeś filmy które osoby którzy mieli śmierć kliniczną to opisują.Wytwór naszej wyobraźni to tak można powiedzieć 25% tego ,gdy serce już nie tętni to mózg dalej jest aktywny.A większy procent to sprawa wiary.

--- Cytat: Serail w 15 Lipiec 2009, 17:19:48 ---Spójrz na post Isa, to powinno obalić twoją teorię.
--- Koniec cytatu ---
Jego wypowiedz nie obala tej teorii.

Serail:

--- Cytat: Pabloo w 15 Lipiec 2009, 17:27:13 ---Rozmawiałeś lub oglądałeś filmy które osoby którzy mieli śmierć kliniczną to opisują.Wytwór naszej wyobraźni to tak można powiedzieć 25% tego ,gdy serce już nie tętni to mózg dalej jest aktywny.A większy procent to sprawa wiary.

--- Koniec cytatu ---
Otóż to, sprawa wiary, czyli w tego w co wierzymy. Jeśli wierzymy, że po śmierci będzie zielona łąka, na której rosną konopie, to to będzie.

--- Cytuj ---Jego wypowiedz nie obala tej teorii.
--- Koniec cytatu ---
Mi się wydaje, że jest zupełeni inaczej.

Pabloo:

--- Cytat: Serail w 15 Lipiec 2009, 17:29:41 ---Otóż to, sprawa wiary, czyli w tego w co wierzymy. Jeśli wierzymy, że po śmierci będzie zielona łąka, na której rosną konopie, to to będzie.
--- Koniec cytatu ---
A jeżeli umrzesz to co potem Serailu.Tego Ateiści się cholernie boja i maja powody.Ja się nie boje bo jestem Katolikiem i wierze w życie wieczne po śmierci i co najważniejsze wierze w Boga.

--- Cytat: Serail w 15 Lipiec 2009, 17:29:41 ---Mi się wydaje, że jest zupełeni inaczej.
--- Koniec cytatu ---
To jesteś w błędzie.

Isentor:

--- Cytat: Pabloo w 15 Lipiec 2009, 17:27:13 ---Rozmawiałeś lub oglądałeś filmy które osoby którzy mieli śmierć kliniczną to opisują.Wytwór naszej wyobraźni to tak można powiedzieć 25% tego ,gdy serce już nie tętni to mózg dalej jest aktywny.A większy procent to sprawa wiary.

--- Koniec cytatu ---
Przecież sam swoimi słowami potwierdziłeś to co powiedziałem. Jesteś katolikiem ujrzysz niebo, jesteś muzułmaninem ujrzysz dżannah, gdybyś żył w starożytnej Grecji ujrzałbyś pola elizejskie. Ach ta wiara...

--- Cytat: Pabloo w 15 Lipiec 2009, 17:27:13 ---Jego wypowiedz nie obala tej teorii.

--- Koniec cytatu ---
Najlepsza argumentacja kiedy nie ma się argumentu: "bo tak i chuj".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej