Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (133/181) > >>

Pabloo:
Kozłow jesteś Ateistą a Ateista nie żyje według Pisma ÂŚwiętego.Nie mów do mnie że "nie żyje według Pisma ÂŚwiętego" bo żyje bo jestem Katolikiem.Nie masz żadnych informacji na temat Religi wiec się tu nie wypowiadaj.Wypowiadaj się na temat twojego "Komunizmu" bo o tym wiesz najlepiej ale mogę się mylić bo o Komunizmie więcej wie Treubezi.   

Kozłow:

--- Cytuj ---Kozłow jesteś Ateistą a Ateista nie żyje według Pisma ÂŚwiętego.
--- Koniec cytatu ---
Logiczne. W ogóle życie według jakiejkolwiek książki to idiotyzm, lub inaczej zwany "izm" - czyli dogmatyzm. A życie podług książki sprzed 2000 lat, to już w ogóle podchodzi tylko pod śmiech na sali.

--- Cytuj ---Nie mów do mnie że "nie żyje według Pisma ÂŚwiętego" bo żyje bo jestem Katolikiem.
--- Koniec cytatu ---
Aha, to wystarczy się uważać za katolika, żeby już żyć według PÂŚ? No i w swym zaślepieniu nie widzisz, że wykazałem Ci, że nie postępujesz jak nakazuje Jezus w Piśmie ÂŚw.

--- Cytuj ---Nie masz żadnych informacji na temat Religi wiec się tu nie wypowiadaj.
--- Koniec cytatu ---
Lol. Ależ mam Pismo ÂŚw - "Biblia Tysiąclecia" (które czasem czytam i piszę komentarze na marginesach), Biblię dziecięcą, Katechizm Kościoła Katolickiego. Jeśli o takie informacje chodzi.

--- Cytuj ---Wypowiadaj się na temat twojego "Komunizmu" bo o tym wiesz najlepiej ale mogę się mylić bo o Komunizmie więcej wie Treubezi.
--- Koniec cytatu ---
Truebezi wie dużo o antykomunizmie, a nie o komunizmie.

Jestem już któryś raz z kolei stąd wypraszany, bo widać wierzący nie zdzierżają moich argumentów.

Kozlow

A oczywiście: [Poza tym, że bóg nie istnieje]

Gunses:
To mnie rozbraja. Ludzie zasłaniają sie Pismem ÂŚwiętym. A powiedzcie szczerze, czytaliście je? Jasne, że nie. "Niech każdy podąża za Pismem ÂŚwiętym" "Niech każdy zaufa Bogu". Religia religią. Ale nie popadajcie w fanatyzm.

Isentor:
Rider nawróć braci na pismo święte. :-[

Kozłow:

--- Cytuj ---To mnie rozbraja. Ludzie zasłaniają sie Pismem ÂŚwiętym. A powiedzcie szczerze, czytaliście je?
--- Koniec cytatu ---
A niewierzący Kozłow czyta! ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej