Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dyskusje Teologiczne

<< < (119/181) > >>

Isentor:

--- Cytat: Bomba w 12 Lipiec 2009, 23:51:28 ---Ten kto otworzył tan temat powinien go jak najszybciej zamknąc wypowiadają się tu osoby które nie mają żadnego pojęcia o wierze np. taki Isentor żal ciebie koleś!!!

--- Koniec cytatu ---
Bomba a idź ty sprawdzić lepiej czy przypadkiem twoja siora nie opierdala kiełbach kosmitom, zamiast pieprzyć głupoty w tym temacie co? Sprawdź na daty postów...

Bomba:
ÂŻal PL opierdalanie kiełbach nic lepszego nie potrafiłeś wymyslic he he a udajesz takiego mądrego...

Kozłow:

--- Cytuj ---Dobrze wiedziałem kto założył ten temat dlatego mówię że powinien go usunąc bo religia jest to zbyt delikatny temat aby poruszac go na tym właśnie forum.
--- Koniec cytatu ---
A co to religia ma jakieś specjalne przywileje? ÂŻe jest zbyt delikatna?

--- Cytuj ---Isentor gdybym nazwał cię tępym ch.... to wszystkie tępe ch... z całego świata by się na mnie obraziły...   
--- Koniec cytatu ---
Podchodzi pod warna? :D

Isentor:
Ja loffam wsystkifff polakufff - jak to pewien papież z Hitlerjugend zwykł mawiać. A z dziećmi kukurydzy w dyskusje nie wchodzę.

Beregond:

--- Cytuj ---Ten kto otworzył tan temat powinien go jak najszybciej zamknąc wypowiadają się tu osoby które nie mają żadnego pojęcia o wierze np. taki Isentor żal ciebie koleś!!!
--- Koniec cytatu ---

Skoro dotychczas wypowiadające się osoby nie mają żadnego pojęcia, to oświeć nas, o wielki mistrzu intelektu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej