Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Baś-ka:
--- Cytuj ---Not czru. Fanatyzm niekoniecznie opiera się na wierze, może opierać się po prostu na pewnych poglądach, więc teraz pierdolisz od rzeczy, Rahciu. ;]
--- Koniec cytatu ---
Na ślepej wierze w COKOLWIEK sadusiu niekoniecznie tutaj musi chodzi o religię. Równie dobrze może to być wiara w muminki lub pokemony albo w 200 dziewic w raju więc czytaj ze zrozumieniem, bo sam pierdolisz ;p.
--- Cytuj ---Tak, Rachciu, tylko twoja postawa też się dużo od nich nie różni. Ot 90% tutaj postów to pierdolenie bez sensu i wyzywanie się nawzajem.
--- Koniec cytatu ---
Super! Ale spokojne dyskutowanie nie wchodzi w klimat tego forum ;].
--- Cytuj ---Robisz to samo Rachciu Xd
--- Koniec cytatu ---
Niepraftda.
--- Cytuj ---Widzę tutaj jedno: przeważająca część katolików tutaj, uważa, że ateiści to złe chuje, wyzywające wszystkich, zaś przeważająca część ateistów, uważa, że każdy katolik to człek ciemny i idiota. ;]
--- Koniec cytatu ---
No ba.
Pabloo:
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---A co rozmawiałeś z nim? Graliście razem w tetrisa? Szacun dla psychiki..
--- Koniec cytatu ---
Nie i nie będę to mówił człowiekowi który o Chrześcijaństwie nic nie wie i podważa wszystkie dowody tej wiary bo i tak go to nie przekona.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---Mi żal dupy nie ściska po prostu szkoda mi kolejnego idioty.
--- Koniec cytatu ---
Kolejnego idioty powiadasz ,idiotą jak najwyraźniej ty jesteś bo nie możesz uszanować czyjejś Religi.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---Uwielbiam argument katolików mówiący że ateiści "gówno wiedzą". Tak się składa że ateiści przynajmniej nie są ograniczani przez "hahahaha" śmieszną wiarę w śmieszne bóstwo. Więc proszę nie ośmieszaj się więcej takimi tekstami, bo obniżasz poziom rozmowy do dna.
--- Koniec cytatu ---
Ja uwielbiam argumenty kiedy ateiści mówią że "wszystko wiedzą o Religi" <hahaha> brak słów.Jak ci się nie pasuje to nie czytaj bo jak wyraźnie widać pierdolisz 3/3.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---Wierz sobie w co chcesz ale to nie zmienia faktu że jesteś ograniczonym matołem ;p.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli według ciebie jestem matołem to według mnie też jesteś matołem :P
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---Owned! Ze śmiechu nie skomentuje...
--- Koniec cytatu ---
A co ja mam skomentować.Tam gdzie ja byłem to założę się że tam nie byłeś.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---Wszystkie twoje posty można określić jako "Idiotyzmy". To co napisałem to prawda, można to łatwo udowodnić.
--- Koniec cytatu ---
Twoje też wiadomości są idiotyczne.To proszę wyjaśniaj mi wszystko po kolei od strony Ateistów.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---zanim z każdym postem zrobisz z siebie kolejne pośmiewisko ;].
--- Koniec cytatu ---
I kto tu robi z siebie pośmiewisko właśnie ty pisząc wymyślone pierdoły.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 14:34:00 ---ÂŚlepa wiara w coś co nie istnieje to fanatyzm ;]. I równie dobrze mógłbym napisać artykuł, idealnie odpowiadający na ten znaleziony przez ciebie, który opisywałby dokładnie jaką groźną chorobą jest wiara w boga.
--- Koniec cytatu ---
Jak Aniur napisał po prostu brak słów na ciebie.Ja też wierzę w Boga, i jestem zdrowy.
--- Cytat: Ainur w 12 Lipiec 2009, 15:23:49 ---A co było w poście Proglana takiego śmiesznego ? To że Proglan wie o zachodzie dużo wie o zachodzie to takie śmieszne ? Możliwe że wie... I nie będę do tego dążyć.
--- Koniec cytatu ---
Nawet jakbym napisał to by mi na pewno nie uwierzył Rahciach bo jest ateista a ateiście w nic nie wierzą.
PS: Mój główny nick to Pabloo a nie Proglan ,więc piszcie Pabloo bo Proglan sam wymyśliłem i używałem go przez krótki czas ale potem zmieniłem na główny!.
Baś-ka:
--- Cytuj ---Nie i nie będę to mówił człowiekowi który o Chrześcijaństwie nic nie wie i podważa wszystkie dowody tej wiary bo i tak go to nie przekona.
--- Koniec cytatu ---
Wiem o chrześcijaństwie wystarczająco dużo, a narazie żadnych dowodów od katoli nie widziałem. Pozdro.
--- Cytuj ---Ja uwielbiam argumenty kiedy ateiści mówią że "wszystko wiedzą o Religi" <hahaha> brak słów.Jak ci się nie pasuje to nie czytaj bo jak wyraźnie widać pierdolisz 3/3.
--- Koniec cytatu ---
W większośći przypadków wypowiadający się tu katole, wiedzą tyle o swojej religii ile waży kupka gnoju...
--- Cytuj ---A co ja mam skomentować.Tam gdzie ja byłem to założę się że tam nie byłeś.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz ja mieszkam na zachodzie od 5 lat, a konkretnie we włoszech, więc plz nie rób z siebie idioty mówiąc że wiesz COKOLWIEK o tym jak jest na zachodzie ;].
--- Cytuj ---I kto tu robi z siebie pośmiewisko właśnie ty pisząc wymyślone pierdoły.
--- Koniec cytatu ---
Przecież to katolicy, wymyślają pierdoły o niestworzonym bogu. EPIC FAIL x 2.
--- Cytuj ---Nawet jakbym napisał to by mi na pewno nie uwierzył Rahciach bo jest ateista a ateiście w nic nie wierzą.
PS: Mój główny nick to Pabloo a nie Proglan ,więc piszcie Pabloo bo Proglan sam wymyśliłem i używałem go przez krótki czas ale potem zmieniłem na główny!.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, przeczytaj COKOLWIEK o ateiźmie zanim się wypowiesz, nawet dam ci półwiarygodne źródło byś wiedział czym wogóle jest - > www.wikipedia.pl/ateizm.
Pabloo:
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 18:59:34 ---Wiem o chrześcijaństwie wystarczająco dużo, a narazie żadnych dowodów od katoli nie widziałem. Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
To sobie nie wież w nic ,przecież nikt ci nie zabroni.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 18:59:34 ---W większośći przypadków wypowiadający się tu katole, wiedzą tyle o swojej religii ile waży kupka gnoju...
--- Koniec cytatu ---
Ludzie którzy wierzą w jakąś Religię wiedzą więcej niż Ateiści.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 18:59:34 ---Widzisz ja mieszkam na zachodzie od 5 lat, a konkretnie we włoszech, więc plz nie rób z siebie idioty mówiąc że wiesz COKOLWIEK o tym jak jest na zachodzie ;].
--- Koniec cytatu ---
Nie robię z siebie idioty bo wiem jak jest na zachodzie bo mam rodzinę(wujka,ciotkę,kuzyna,kuzynkę itd) w USA i byłem tam ponad rok i jak wybije mi 18 lat to jadę tam na odwiedziny więc wiem mniej więcej jak tam jest w USA i na zachodzie.
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 18:59:34 ---Przecież to katolicy, wymyślają pierdoły o niestworzonym bogu. EPIC FAIL x 2.
--- Koniec cytatu ---
A Ateiści pierdolą że Bóg nie istnieje jak istnieje i mówią ze człowiek od małpy pochodzi o.0 <hahaha>
--- Cytat: Rahciach w 12 Lipiec 2009, 18:59:34 ---Człowieku, przeczytaj COKOLWIEK o ateiźmie zanim się wypowiesz, nawet dam ci półwiarygodne źródło byś wiedział czym wogóle jest - > www.wikipedia.pl/ateizm.
--- Koniec cytatu ---
Wiem o Ateizmie tyle że mi to wystarczy bo durnych przekonań nie będę czytał jakie są tam umieszczone.
Baś-ka:
--- Cytuj ---To sobie nie wież w nic ,przecież nikt ci nie zabroni.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chcecie pokazać ludziom że bó istnieje nie mając dowodów jesteście na straconej pozycji ;].
--- Cytuj ---Ludzie którzy wierzą w jakąś Religię wiedzą więcej niż Ateiści.
--- Koniec cytatu ---
Naprawde? A masz jakieś poparte badaniami źródło?
--- Cytuj ---A Ateiści pierdolą że Bóg nie istnieje jak istnieje i mówią ze człowiek od małpy pochodzi o.0 <hahaha>
--- Koniec cytatu ---
Ateiści mówią że bóg nieistnieje, a nie że człowiek pochodzi od małpy, tak mówią naukowcy o.O. I w zasadzie ta teoria jest potwierdzona bo składa się na nią tyle dowodów namacalnych i porównań że tylko naprawdę ograniczeni ludzie ją negują.
--- Cytuj ---Wiem o Ateizmie tyle że mi to wystarczy bo durnych przekonań nie będę czytał jakie są tam umieszczone
--- Koniec cytatu ---
Z tego co piszesz wynika że nic nie wiesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej