Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Quiz/ankieta - wasze cechy

<< < (2/3) > >>

LONYSARD:
1 - A
2 - C
3 - B
4 - C
5 - B
6 - C
7 - D - nic nierobie mam go gdzieś  
8 - D
9 - B
10 - B
11 - D
12 - E
13 - C
14 - B
15 - C
16 - A
17 - C
18 - C
19 - E
20 - B

Darkon:
1b
2c
3c - szczerze do bólu, ale tak miało być:P
4c
5b - choć czasami po prostu odpowiem mu na pytanie z tego co zrozumiem i prosze, aby poprawil post
6a
7a
8a + raportuję o tym, iż można już zamknąć temat
9d
10b (nie dlatego, iż jestem pracowity, bardziej dlatego, że kiedyś i tak musiałbym to zrobić:P)
11d
12e
13c
14c
15b (bez przesady, ale uświadamiam mu, że mógłby się trochę bardziej postarać:P)
16a (ewentualnie mogę mu powiedzieć, żeby nie "denerwował" innych ludzi)
17b
18b
19 najpierw pierwsza treść e, potem d ;p
20b

Crisis:
1. - a
2. - c
3. - b
4. - a
5. - b
6. - b
7. - a
8. - d
9. - d
10. - b
11. - d
12. - b
13. - b
14. - c
15. - a
16. - a
17. - b
18. - d
19. - e
20. - c

DODO:
1 - A - Z tym raczej nikt nie ma wątpliwości. Za każdym razem, gry rejestrujesz się na forum należy przeczytać jego regulamin.
2 - C - Nie mogę pójść do miasta bez pieniędzy więc staram się odwiedzać miejsca które znam. Przy okazji znajduję masę rupieci które mogę sprzedać i kupić lepszy sprzęt.
3 - B - Nie mogę zostawi informacji które mogą zmylić danego usera. W takim wypadku staram się skontaktować z moderatorem i wyjaśniam swój problem.  
4 - A - A cóż innego mogę zrobić.
5 - A - Tu w zasadzie mógłbym zaznaczyć dwa punkty. Po pierwsze zgłaszam post moderatorowi oraz proszę go by poprawił post usera. Piszę też PM do usera z prośbą by poprawił swój post, gdyż jest on nie czytelny.
6 - B - Tu nie mam żadnych wątpliwości. W każdej części moim faworytem jest mag. Jest on o wiele potężniejszy od wojownika. W G2 rola maga podoba mi się jeszcze bardziej ze względu iż każdy trzęsie się przede mną.
7 - C- W zasadzie pasował by też punkt A. Proszę ów osobę by przeprosiła mnie za swe wulgarne zachowanie. Jeśli tego nie zrobi zgłaszam to moderatorowi.
8 - D - Post typu 'Dzięki za pomoc" jest uznawany za zwykły spam. Wysyłam PM do danego usera i dziękuję mu za jego pomoc. Raportuję post moderatorowi by zamknął temat, gdyż nie chcę widzieć tych samych odpowiedzi które są całkowicie zbędne.
9 - D - Skoro jest konkurs to oczywiście biorę w nim udział. Nie warto wysyłać pół pełnej pracy więc staram się napisać całą. Na sam koniec poprawiam wszelkie literówki oraz byki.
10 - B - Traktuję to jak pracę i każdy o tym wie. Zlecone zadania staram się wykonywać natychmiastowo z jak najlepszym skutkiem. Nie oddaję byle gówna, gdyż popsułoby mi to reputację a o nią dbam nade wszystko.
11 - D - Nie ma co ukrywać moderator jest zapracowanym człowiekiem. Musi on regularnie czytać wszystkie posty na forum oraz upominać userów. Lecz na tym jego praca się nie kończy. Dostaje on mnóstwo pomniejszych zadań które wykonuje. Czasami sam wynajduje robotę lecz takie przypadki znajdują się rzadko. Nie ma sensu zgłaszać się na moderatora jeśli mam ostrzeżenia. Moderatorem może zostać człowiek który daje przykład a osoba która otrzymała upomnienie na pewno go nie daje. Rozumiem zdarza się otrzymać raz ale jak ktoś ma ponad 40% to lepiej by odpuścił sobie. Druga sprawa to reputacja na forum. User musi być poważany na forum. Nie musi być lubiany, gdyż jako moderator nabędzie mnóstwo zagorzałych wrogów.
12 - D - Uważam się za człowieka ugodowego. Staram się nikogo nie obrażać rozmyślnie lecz czasem mogę nie zapanować nad nerwami. W takim przypadku staram się przeprosić usera za swoje wulgarne zachowanie oraz proponuję remis.
13 - C - To oczywiście zależy czy jest to mój serwis. Jaki jest sens w wspieraniu konkurentów.  
14 - B - Jeśli chodzi o grę fabularną która odgrywa się na forum to informuję władze forum. Jeśli jest to normalna gra to obezwładniam rabusia oraz zabieram jego rzeczy. Następnie wydaję go w ręce straży. Skradzione dobra oddaję właścicielom.
15 - A - Osobiście uważam, że raportowanie każdego postu ów osoby jest zbędne. Wystarczy raz zaraportować a w tym raporcie dodać linki do tematów lub napisać bym dany moderator zwrócił uwagę na usrera.
16 - A - Jeśli ów osoba jest na tyle dziecinna by wysyłać tego typu sprawy to nie warto zwracać na nią uwagę. Daną wiadomość likwiduję.
17 - B - Skoro jestem w zespole to trzeba wyjaśnić powód swej nieobecności. Odpowiadam w specjalnym temacie. Podaję powód mej nieobecności oraz podaję przybliżoną datę powrotu.
18 - C - Wszystko zależy od okoliczności. Zdarza się, że moderator wykorzystuje swą posadę do gnębienia userów. W takim wypadku probuje dowiedzieć się dlaczego dostałem warna. Oaz staram się wyprowadzić obronę. Jednak gdy warn jest zasłużony przyjmuję go z pokorą oraz staram się poprawić najlepiej jak mogę. Przepraszam danego moderatora za me zachowanie.
19 - D - Obowiązkiem moderatora jest wyjaśnienie dlaczego zamyka dany temat. Jeśli tego nie zrobił staram się przeszukać forum w zdobyciu informacji na mój problem. Lecz gdy ich nie znajduję staram się nawiązać kontakt z moderatorem i dowiedzieć się czemu mój temat został zamknięty.
20 - C - Jaki jest sens w ocenianiu usera o którym się nic nie wie. Staram się opisywać osoby które znam. Staram się by post był długi i rzeczowy oraz zawierał jak najwięcej informacji.

Prosiłbym by każdy user zamieszczał krótkie wyjaśnienia co do swego wyboru.

Sado:
W niektórych miejscach nie byłem pewien. O sobie mogę powiedzieć - jestem cholernym leniem i tyle... ale lubię przebywać na forum, ale co do tematu:
* c
* c
* c
* a
* b
* b
* b
* b
* a
* b
* d
* d