Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

dwor irdorath

(1/1)

prokop:
Mam problem z LEWÂĄ GÓRNÂĄ komnatą w Dworze Irdorath (patrząc według głównych drzwi). Za każdym razem gdy próbuję jakąś kombinację przycisków to zaczyna wylatywać ta trucizna... W końcu zdesperowany zajrzałem do solucji. Jest tam napisane, że prawidłowa kombinacja to: środek, prawy, lewy. Kiedy jej używam, to też truje mnie gaz, a podest z przyciskiem się nie wysuwa! Inne 3 podesty już wysunąłem i muszę teraz wysunąć 4 żeby pokazał się 5. Co mam robić? Czy to jakiś bug? Pomocy...

Kapi Pogromca:
Miałem kiedyś podobną sytułację. Wciskiwałem w każdej kolejności, ale nic nie działało. Radzę wczytac stan gry przed tym jak zaczęłeś "wklikiwac" te przełączniki. Jeśli to nie zadziała to chyba trzeba zacząc od początku...

Sir_William:
Bardzo paskudny problem.
Jeżeli nie chcesz się męczyć z tym, pozostają Ci jedynie kody. Ostatnia deska ratunku. Powstały one by w sytuacjach niemożliwych pomóc graczowi i w Twoim wypadku nie powinieneś mieć żadnych skrupułów używając ich.

Naciśnij B, następnie wpisz marvin i ponownie uderz w przycisk B. Kiedy w górnym lewym rogu ekranu zobaczyłeś napis marvin mode, podejdź do drewnianych wrót i kliknij przycisk K. Przeniesie Cię to na drugą stronę.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej