Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nurkowanie w G3
(1/1)
Kozłow:
Nie wiecie przypadkiem w jaki sposób nurkuje się w Gothicu 3 i czy się w ogóle da zanurkować. Próbowałem sposobami z Gothica 1 i 2, próbowałem skakać z wysokich wybrzeży, jednak nic to nie dawało. Nie zanurkowałem. Prosze o pomoc!
Smoke:
Gdzieś czytałem że poprzez wciśnięcie CTRL się nurkuje,ale ja nawalałem w CTRL
aż mnie palec bolał a postać nawet nie drgnęła... chyba raczej się nie da zanurkować.
Rethon^^:
Z tego co mi wiadomo i zapewne większości użytkowników forum, nurkowanie w trzeciej odsłonie Gothica jest nie możliwe. Jedynie co to tak btw. odkryłem bug. Otóż gdy płynąc wejdziemy w ekwipunek, mape lub coś podobnego to możemy chodzić po wodzie ( Prawie Jak Bóg :D ).
KARWO:
Moim zdaniem twórcy nie dali nurkowania bo by musieli zrobić urozmaicone dno zbiorników wodnych(rybki, wodorosty jakieś głazy itp.). Więc poszli na łatwiznę i w ostateczności nie można nurkować.
Elrond15:
Mam pewien problem i się zastanawiam, czy to problem gry czy twórców. W Gothic'ach zawsze dało się nurkować, ale w Gothic 3 obojętnie jak się nagimnastykuję to Bezi nie chce nurkować, i chciałem zapytać, czy nurkowanie jest wogóle możliwe.
Szukajcie a znajdziecie
Nawigacja
Idź do wersji pełnej