Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Mięso Jeleni

(1/2) > >>

Post Mortem:
Mam zadanie od Chrisa to ten co siedzi w kamiennym kręgu koło Vengardu a mianowicie mam zabić płochliwego jelenia i dać mu jego mięso. Problem w tym , że zabiłem jakieś 10 jeleni i zabrałem od nich mięso , ale podchodzę do niego i jest  tylko opcja pohandlujmy. Nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc.

Kozłow:
Wnioskuję, że zabijałeś zwykłe jelenie, a trzeba zabić "Płochliwe Jelenie" które biegają na południe od Vengardu.

decym:
musisz mieć sześć sztuk mięsa z płochliwych jeleni, i dopiero wtedy do niego pójść ;) też miałem tutaj kopot

topiq:
Podłączę się do tematu. Mam problem ze znalezieniem tych płochliwych jeleni. Za pierwszym razem po spotkaniu Chrisa dostałem zadanie. Zabiłem jednego i niestety to było za mało bo po powrocie do Chrisa mogłem tylko pohandlowac. Pomyślałem, że to jakiś bug i zająłem się innymi zadaniami. Potem się dowiedziałem, że tych jeleni miało byc 6. Niestety kiedy wróciłem na dalsze polowanie, nigdzie nie mogę tych jeleni znaleźc. Obszedłem już chyba z cztery razy teren od Vengardu po Cape Dun i nawet śladu płochliwych. Jak je znaleźc?? Kod go to (czy goto.. już nie pamiętam, w każdym bądź razie z innymi działał)w tym przypadku nie działa bo i polskie literki i nazwa podwójna. Wie ktoś jak znaleźc te jelenie? Już krążenie wokół zaczyna mnie nudzic. Nie ma już co zabijac...

Arthas:
Dziwne, jelenie powinny znajdować się niedaleko myśliwego i kamiennego kręgu, wykonując to zadanie nie miałem tego problemu. Możliwe, że jelenie ci po prostu uciekają i nie możesz ich dostrzec. Musisz dobrze szukać, a gdy je już dostrzeżesz, radzę użyć łuku, gdyż za pomocą miecza czy innej broni krótko dystansowej, jeleni nie zabijesz. Jeszcze raz radzę dobrze poszukać i obejść całą okolicę wzdłuż i wszerz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej