Autor Wątek: Montera...  (Przeczytany 3507 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WarLord

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Montera...
« dnia: 01 Marzec 2007, 13:46:53 »
Więc tak, mam 75% w montrei i chcę ją odbić ale sam sobie "raczej" nie dam rady,a gdy sie pytam rolanda w okarze zeby zatakowac to on mowi ze nie mamy szans.Więc co musze zrobic wykonałem misje dla buntowników którzy znajdowali sie koło montrei.Powiedzcie co mam zrobić.

Offline ÂŚlimaczek

• Kret
  • *
Montera...
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marzec 2007, 14:05:28 »
Kiedy wykonasz wszystkie misje dla obozów buntowników przy Monterze (jest ich 3), oraz dasz znać Sanfordowi że rozmawiałeś z Vakiem, masz największą pomoc buntowników jaką MOÂŻESZ mieć. Większej pomocy nie dostaniesz. Ja osobiście polecam ci podbić to miasto później, albo wziąść ze sobą Gorna do pomocy jako bloker (go atakuje 15 ludzi, a ty zabijasz każdego pojedyńczo xD). ÂŻeby mógł z tobą iść, najpierw musisz się z nim wybrać do Gothy i zabić demona.

Forum Tawerny Gothic

Montera...
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marzec 2007, 14:05:28 »

Offline MAG 0GNIA

• Kret
  • *
Montera...
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Marzec 2007, 14:36:09 »
Odbicje Montery jest dosc proste i bez Gorna.A zaniosles wiadomosc Snafa dp Okary?
Ta misje chyba trzeba zrobic zeby rozpoczac bunt.Po za tym nie trzeba miec 75% jesli chcesz podbic miasto.
« Ostatnia zmiana: 01 Marzec 2007, 14:36:33 wysłana przez MAG 0GNIA »

Offline Onar

• Myśliwy
  • Reputacja: -3
Montera...
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maj 2007, 17:38:07 »
Możesz sam rozpocząć rewolucje zabijając orka lub najemnika na oczach innych.Tylko że wtedy walczysz sam na całe miasto(więc sznse są małe na zwycięstwo).Ja tak zrobiłem.Wybór należy do ciebie.

Offline Dante

• Obywatel
  • Reputacja: 40
  • Are you talking to me bitch?
Montera...
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Maj 2007, 23:30:45 »
Cytat: Onar
Możesz sam rozpocząć rewolucje zabijając orka lub najemnika na oczach innych.Tylko że wtedy walczysz sam na całe miasto(więc sznse są małe na zwycięstwo).Ja tak zrobiłem.Wybór należy do ciebie.

A jaki lvl miales i pancerz ? Bo watpie zebys wytrzymal napor minimum 5 orkow w zwarciu i ostrzalem z lokow i kusz. A co do rewolucji Montere wez pod koniec poniewaz w innych miastach jest latwiej i mozesz zyskac kolegow do pomocy i isc z 5 na nich :)

Offline asd

• Kret
  • *
Montera...
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Maj 2007, 13:38:46 »
O a ja mam taki sam problem jak kolega, który założył ten temat. Powiedzcie mi co teraz trzeba zrobić jeśli nie mam wyzwolić Montery? Proszę o pomoc!

Czy jest jakikolwiek powód byś pisał wielkimi literami? Jest to niegrzeczne oraz niepotrzebne na forum. Postaraj się również pisać dłuższe wypowiedzi. Następnym razem wstawię Ci ostrzeżenie - DODO
« Ostatnia zmiana: 21 Maj 2007, 15:11:03 wysłana przez DODO »

Offline Maksous

• Myśliwy
  • Reputacja: 11
Montera...
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Maj 2007, 18:35:02 »
Ja odbiłem montere sam. Ale jeśli sobie nie dajecie rady to pogadajcie z 3 oddziałami "oblegającymi" montere. Oni dadzą wam po jednym zadaniu, jak już wszystko zrobicie to zabijacie przywódcę a niewolnicy i buntownicy sie do was dołączą.

Pzdr.

Offline asd

• Kret
  • *
Montera...
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Maj 2007, 18:10:46 »
Mam pytanko a jeśli podczas rewolucji zginie mi Sanford albo Ortis. Bo niestety tak sie stało u mnie. czy oni bedą potrzebni w dalszej częsci gry. Czy muszę wczytać zapis poprzedni. Powiedzcie czy to nie przeszkadza czy jednak przeszkadza to że oni zgineli. prosze o pomoc bo nie wiem co mam robić

Offline Maksous

• Myśliwy
Montera...
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Maj 2007, 17:36:37 »
Od Sanforda otrzymasz list dla dowódcy buntowników z Okary. A Otis jest po prostu handlarzem który nic nie znaczy.

Offline asd

• Kret
  • *
Montera...
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Maj 2007, 15:48:53 »
Ale ja już dałem ten list ktory dostałem na początku.

Offline Maksous

• Myśliwy
Montera...
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Maj 2007, 18:29:38 »
jak to na początku?? Jeśli ci chodzi o list do Okary który miałeś oddać, i go oddałeś to Sanford też nie będzie potrzebny :)

Forum Tawerny Gothic

Montera...
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Maj 2007, 18:29:38 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18