Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Montera...

(1/3) > >>

WarLord:
Więc tak, mam 75% w montrei i chcę ją odbić ale sam sobie "raczej" nie dam rady,a gdy sie pytam rolanda w okarze zeby zatakowac to on mowi ze nie mamy szans.Więc co musze zrobic wykonałem misje dla buntowników którzy znajdowali sie koło montrei.Powiedzcie co mam zrobić.

ÂŚlimaczek:
Kiedy wykonasz wszystkie misje dla obozów buntowników przy Monterze (jest ich 3), oraz dasz znać Sanfordowi że rozmawiałeś z Vakiem, masz największą pomoc buntowników jaką MOÂŻESZ mieć. Większej pomocy nie dostaniesz. Ja osobiście polecam ci podbić to miasto później, albo wziąść ze sobą Gorna do pomocy jako bloker (go atakuje 15 ludzi, a ty zabijasz każdego pojedyńczo xD). ÂŻeby mógł z tobą iść, najpierw musisz się z nim wybrać do Gothy i zabić demona.

MAG 0GNIA:
Odbicje Montery jest dosc proste i bez Gorna.A zaniosles wiadomosc Snafa dp Okary?
Ta misje chyba trzeba zrobic zeby rozpoczac bunt.Po za tym nie trzeba miec 75% jesli chcesz podbic miasto.

Onar:
Możesz sam rozpocząć rewolucje zabijając orka lub najemnika na oczach innych.Tylko że wtedy walczysz sam na całe miasto(więc sznse są małe na zwycięstwo).Ja tak zrobiłem.Wybór należy do ciebie.

Dante:

--- Cytat: Onar ---Możesz sam rozpocząć rewolucje zabijając orka lub najemnika na oczach innych.Tylko że wtedy walczysz sam na całe miasto(więc sznse są małe na zwycięstwo).Ja tak zrobiłem.Wybór należy do ciebie.

--- Koniec cytatu ---

A jaki lvl miales i pancerz ? Bo watpie zebys wytrzymal napor minimum 5 orkow w zwarciu i ostrzalem z lokow i kusz. A co do rewolucji Montere wez pod koniec poniewaz w innych miastach jest latwiej i mozesz zyskac kolegow do pomocy i isc z 5 na nich :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej