Strefa pomocy > Gothic
Najlepsza zbroja dla strażnika w SO
(1/1)
Pawelck91:
Siemka! Od zawsze gdy grałem w G1 nurtował mnie problem. Otóż wybierając grę w Starym Obozie zawsze chciałem mieć Ciężką zbroję strażnika ale nigdyjej niemoglem dostać . Byłem już chyba w V rozdziale gry ai tak kowal Stano mi odmawiał. No i niewiem dlaczego ... Miałem statsy prawie wszystkie na maxa poslugiwanie sie bronia jedno- i dwu- ręczna kuszę i łuk na I poziomie. Siły miałem ok. 80 zrecznosci 50. Nigdyniemoglem jej zdobycmoze wy mi doradzicie czy ja mozna miec i czy w ogóle można ja dostać Pozdrawiam
pawelck91
DODO:
Niestety nie można dostać tej zbroi. Jedynym sposobem na korzystanie z tej zbroi jest użycie kodów. Jednakże odradzam korzystanie z cheatów, ponieważ psuje to całą radość z gry.
MAG 0GNIA:
Tez uwazam z cheaty odbieraja radosc z gry ale w tym przypadku mozna sie nimi posluzyc.
Nie jestem pewien ale ktos mi muwil ze mozna miec ta zbroja baz cheatow jesli ma sie chyba z 50 lvl
chociaz niejestem tego pewien.
Arthas:
To przecież niemożliwe. Twórcy podczas produkcji Gothic I byli przez cały czas pospieszani i zapewne dlatego nie możemy zobaczyć naszego Bezimiennego bohatera w tejże zbroi, wielka szkoda, bo pancerz naprawdę jest tego wart. Jedyne wspomniane wcześniej wyjście to kody...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej