Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Napisy na ekranie
(1/1)
po1nt:
Czesc, to moj pierwszy post
Mam dziwny problem z gothiciem 3 - odkad pierwszy raz wlaczylem gothica, podczas gry pokazuja mi sie zolte napisy prawie na pol ekranu. PONIZEJ SCREEN
+ SCREEN +
Jakbyscie chcieli wiedziec (moze wam sie do czegos przyda) wszystko mam na maxa wiecej niz duzo
Moj PC
Intel Core 2 Duo 1,86 2xCPUs
RAM DDR2 2GB
GeForce Go 7900GS Extreme
Pomocy ! Jak usunac te napisy !
Zapraszam do regulaminu. "Wielki problem" to nie jest odpowiednia nazwa tematu. - DODO
Isentor:
Podobnie było w poprzednich częściach po uaktywnieniu kodów na klawiaturze bodajże po naciśnięciu "g" wyświetla nam się info o położeniu, porze dnia etc. Nie jestem tylko pewny czy to jest ten sam klawisz ale naciśnięcie wszystkich liter na klawiaturze (po kolei) nie powinno zbytnio cię zmęczyć.
ÂŚlimaczek:
@up
Tak, ale co chwile wciskanie wszystkich klawiszy jest dosyć uciążliwe, więc to rozwiązanie nie jest zbyt dobre.
@topic
Spróbuj wejść do configu Gothica 3, i poszukać linijki "TestMode" (coś takiego). Zmień jej wartość z "true" na "false". Jeżeli jednak już od samego początku było "false", to nie wiem w czym jest problem..
No cóż tylko co jeśli on chce mieć uaktywnione kody... Niech raz pocierpi i poklika przecież wystarczy zrobić to jednorazowo.
- IsentoR
Nawigacja
Idź do wersji pełnej