Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Sposób na nieograniczona kase

(1/1)

srodek:
Po wyzwoleniu Cape dun zauwazylem ze gdy atakuje kogos w miescie to reszta postaci tylko kibicuje (nie wtrącaja sie do walki) i tu zauwazyłem sposób na nieograniczone zasoby kasy.
Nauczyciel złodziejstwa i myśliwy sprzed miasta maja łuki które sprzedaje sie za 5500 a co ciekawe jak zabijemy jednego i zabierzemy mu bron potem pobiegniemy do drugiego i zrobimy to samo to po powrocie do pierwszego on znowu ma bron i mozna to tak powtarzac w kółko:)
Mozna miec w ten spsób juz na poczatku gry pieniądze na wszystko co sie chce.

Thorumbus:

--- Cytat: Cor Angar Anf ---Kasy w G3 jest full. I ja nie mam z takimi żeczami problemu. A to że pojawi się kolesiowi broń to nie jest bug. Tak samo jak byście wy przegrali walkę i by wam zabrano broń. To sprawa jasna że idziecie do kupca i macie kolejną broń no nie. Pomyślcie zanim coś napiszecie.

--- Koniec cytatu ---

Lepiej moze sie zajmij przegladaniem slownika j. polskiego. Albo zamiast grac skocz do szkoly moze :]

To jest ewidentny bug gry ale kompletnie nie przydatny. No chyba ze ktos jest dzieciakiem i takie RZECZY go rajcuja. Gra zapewnia gory kasy wystarczy tylko zbierac wszystko.

Edit
Dodam jeszcze ze bardzo dobra bron jest do kupienia zaraz na samym poczatku gry i kosztuje 1000 plomienny miecz

Hataker:
Broń jak broń ale lepiej sobie skombinować przywołanie ognistego miecza ma takie same staty ale za to podpala
przeciwnika .

Onar:
Ludzie, co wy mówicie to nie są kody tylko bład w grze. może jest jak kod, ale kod to nie jest.

Ja już wiedziałem o tym bugu, ale od jakiegoś czasu zabieram topór Gornowi bo ten jest warty 10500.

--- Cytuj ---Broń jak broń ale lepiej sobie skombinować przywołanie ognistego miecza ma takie same staty ale za to podpala
przeciwnika .
--- Koniec cytatu ---

A co to ma wspólnego z tematem? poza tym po co przywoływać jak można kupić od nowego kowala z reddock luz u kowala z Okary. Kosztuje tylko 1000szt złota

--- Cytuj ---To ja wole w taki sposób zabiarec też branie, ale paladynom, miecz paladyna jest warty 2000 szt. złota, dochodzi jeszcze tarcza za 3 tys.
--- Koniec cytatu ---

Ale jak wezmiesz łuk to masz 5500 kasy więcej.

Isentor:
przywracanie wątku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej