Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Narkoman u bandytów
Grom:
Mam problem w obozie bandytów spotkałem tego zimka z G1 który był na głodzie,zrobiłem dla niedo skręta ale on mi za duzo nie powiedział.W dzieniku pojawił sie jedynie wpis o sztuce kontroli umysłów Guru z bractwa.Powiedzcie mi co mam zrobic aby wykonac to zadanie
Boba Fett:
Wystarczyło popatrzyć na stronie, wszystko tam jest:
--- Cytuj ---47.Meandry umysłu
Zleca: Fortuno
Nasz znajomy z obozu na bagnie z G1 Fortuno ma problemy z pamięcią i jest na głodzie narkotykowym. Najpierw musimy zabrać z jego kufra recepturę „Zielonego Nowicjusza” i przygotować dla niego skręta, po wypaleniu go Fortuno odzyskuje przytomność, ale nic nie pamięta. Idziemy, więc do zbieracza ziół przed obozem i rozmawiamy z nim o Fortuno daje nam on recepturę mikstury, która pomoże Fortuno. Przygotowujemy miksturę i dajemy ją do wypicia Fortuno, po jej wypiciu Fortuno odzyskuje pamięć i udziela nam kilku ciekawych informacji. UWAGA:, jeżeli źle przyrządzimy miksturę możemy zabić naszego kumpla, zaleca się mieś wyszkolenie w alchemii przynajmniej na tyle by muc warzyć eliksiry many i lecznicze.
--- Koniec cytatu ---
Grom:
A gdzie jest ów zbieracz ziół bo go nie spotkałem on jest przed obozem bandytów?Bo u mnie chyba go nie ma
_Snopek_:
Tym zbieraczem ziół jest Miguel chyba tak ma jakoś na imię. Znajdziesz go za pierwszym mostem po prawej stronie wychodząc z obozu bandytów, będzie stał na jakby to nazwać mini wysepce na bagnie po drodze do jaskini i chłopa z którym miałeś zabić błotne węże.
Grom:
Ok dzięki znalazłem a mam takie jeszcze jedno pytanie.
Czy jak sie zostawi Szpon Beliara to tam misja przeskoczy do wykonanych?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej