Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Muzyka z gry

(1/1)

Gal Anonim:
W jakim folderze jest muzyka z gry, w jakim pliku i jak ją otworzyć? Próbowałem Game Audio Playerem, ale w pliku sound nie ma muzyki tylko efekty np. odgłosy zwierząt. Więc gdzie jest muzyka i jak ją odtworzyć i przekonwertować na jakiś normalny format (mp3)?
I jeszcze przy okazji drugi problem: jak w G2 wyrzucać przedmioty z ekwipunku? Sposób z G1 nie działa (tj. klawisz akcji + dół).

Isentor:

--- Cytat: Gal Anonim ---W jakim folderze jest muzyka z gry, w jakim pliku i jak ją otworzyć? Próbowałem Game Audio Playerem, ale w pliku sound nie ma muzyki tylko efekty np. odgłosy zwierząt. Więc gdzie jest muzyka i jak ją odtworzyć i przekonwertować na jakiś normalny format (mp3)?

--- Koniec cytatu ---
Polecam program GoMan, odczytasz nim praktycznie każdy plik dźwiękowy bądź graficzny z gry.

--- Cytat: Gal Anonim ---I jeszcze przy okazji drugi problem: jak w G2 wyrzucać przedmioty z ekwipunku? Sposób z G1 nie działa (tj. klawisz akcji + dół).

--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz zajrzeć do konfiguracji klawiszy gdyby domyślny przycisk "alt" nie działał.  

Gal Anonim:
Dobra, dzięki, ale jak się tego używa? Niemieckiego nie znam. Kiedy próbuję tym GoManem otworzyć plik z np katalogu Music to wyświetla się jakiś komunikat po niemiecku i nic. To samo z plikami vdf. I czy i jak się da potem pliki dźwiękowe przekonwertować na mp3 (lub chociaż wav)? Ten program czyta pliki tylko z Gothica 1 czy z 2 też?

MeGorT:
Witaj

Polecam ci tą stronkę

Ten link przeniesie cię bezpośrednio do downloadu. Znajdziesz tam wiele soundtracków z sagi gothic. Mam nadzieję że to cię zadowoli   .

Pozdrowienia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej