Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gildia Złodziei
REIDAK:
Ja osobiście głosowałem na Cassie. Jest przywódcą Gildii i jak na kobietę to nieźle sobie radzi na tym stanowisku. Bardzo nie lubię Nagura i Moe. Dwaj kozacy Moe chociaż nie chcesz wejść do knajpy to musisz zapłacić 50sz. złota. Nagur nie wolno mu przeszkadzać jak siedzi i myśli.
Ankh-Morpork:
ja osobiście nie przepadam za żadną osobą z gildii złodziei. ale jeżeli mam wybrać, to moja faworytką jest Hanna, ponieważ udziela nam na początku gry wiele przydatnych informcji, jest w miare miła i mozna spędzić noc w jej domu.
jednak nie wiedziałem, że az tyle jest członków gildii złodziei
pzdr.- milten14
Giker:
Faktycznie gildia złodziei to bardzo dobry pomysł. Wg mnie powinni mieć jakies swoje czarne wdzianka i powinni je ubierać jak idą na akcje. I powinni uzywać np nożyków czy łuki i sporo gadżetów. Np woreczki z wodą. Widzimy pochodnie to z procy strzelamy woreczkiem do pochodni i gasimy ją aby móc spokojnie po ciemku przejść dalej. I gildia wg mnie powinna być oficjalna. Można by zostać np kieszonkowcem w pierwszym stadium rozwoju, a następnie z czasem zmieniasz się w Złodzieja, i wykonujesz większe akcje jak np obrabowanie paladynów to byłoby ciekawe
pozdr all
Thorbjørn:
1. Cassia : naucza pożytecznych rzeczy . Reszta po równo . Zastanawiam się czy Borka jest złodziejem . Dowiadujemy się od Nadjii , że on ma zioło , a nie , że je ukradł . Dobrym złodziejem jest też Rengaru , no ale Jora wie , że go okradł :(
--- Cytuj ---Borka
Ogromny plus za to, że prowadzi burdel biggrin.gif.
--- Koniec cytatu ---
Panie kolego , on jest tylko odźwiernym .
Gunses:
Cassia: Gdy wstąpiłem do tego 'ugrupowania' pozytywnie zaskoczyło mnie to, że jego przywódca jest kobieta. Kobiety w Gothicu grają role podoczne, nie mają zadań, nie uczą umiejętności. A tutaj proszę, Cassia daje nam zadanie zdobycia pierścienia Constanita oraz zdobycia zestawu 6 Krwawych Pucharów. Uczy nas umiejętności Zręczności co jest bardzo przydatne. Jest przebiegła, nie dziwił bym się gdyby okazało się, że była żoną Diega. Pasowali by do siebie.
PzDr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej