Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gildia Złodziei
Robben:
Najlepsza jest Cassia i to na nią zagłosowałem ;). Najładniejsza babka według mnie i jedna z najlepiej walczących NPC-ów w grze. Ramirez jest też spoko, bo jest całkiem miły. Jesper to cwaniak, ale też może być. Atilla też jest spoko, jeśli jest do nas dobrze nastawiony. Pozostali członkowie gildi są do niczego :P.
Laki13:
Ja najbardziej lubię Kardiffa i Cassię. Kardiffa, bo ma swoją własną tawernę i sprzedaje nam informacje. Cassię, ponieważ rzadko zdarza się by kobieta kierowała jakąś gildią. No i jeszcze świetnie walczy.
Huor:
Cassia
Silna, sroga - idealny przywódca. Mimo, że jest kobietą to pokazuje, że ma jaja.
Jesper
Straszny kozak. Nie lubię go.
Attyla
,,Cfaniaczek" myśli, że jest wielki, ale tak naprawdę jest słaby jak młody wilk.
Rengaru
Fajtłapa i tchórz. Nie dość, że dał się przyłapać to jeszcze tchórzliwie i z płaczem w głosie broni się gildią.
Halvor
Pokazuje na początku, że ma jajca, ale jak się dowie, że mamy kartkę to już jest inny. Nie lubię takich dwulicowców.
Nagur
Pewny siebie, mściwy(wysłannik Baltrama) oraz tajemniczy. Nie lubię go.
Joe
Miły, ale niezbyt rozgarnięty. Jak można się dać zamknąć w wieży? W ogóle kto wchodzi do wieży z przedmiotami dla strażników ulokowanej w takim miejscu?
Kardif
Sprzedaje dobre piwo, daje dobre informacje.
Hanna
Nie podoba mi się jak nas na początku przestrzega, ale potem jest fajna bo daje nam klucz do skarbów.
Ogrodnik
Miły. Daje nam przydatne wskazówki.
Borka
Nie lubię go. Damski bokser. Gdy się dowie, że Nadia załatwia mu klientów to ją zabija. Nie podoba mi się jak tym swoim głosem zaprasza klientów.
Wybieram...Joe za to, że jest miły.
Airyx:
Zagłosowałem na Ramireza - zleca fajny quest z sekstansem, uczy otwierać zamki, dba także o złodziejski honor i pilnuje, by złodziej nie okradał złodzieja. Wygląda na starego wygę i weterana w złodziejskim fachu, a cenię sobie ludzi z doświadczeniem. Poza tym, bardzo lubię Tomasza Marzeckiego, który podkłada głos pod tę postać. ;)
diego123:
Cassia - Niby przywódczyni, ale nic nie robi tylko czyta książki w kanałach. Nie lubię jej za to, że daje zbyt mało czasu na wykonywanie qestów. Poza tym uczy przydatnej umiejętności złodziejskiej i zręczności
Jesper - Lubię tego typa dlatego, że zleca ciekawe qesty i pzwala na odebranie skradzionego łuku Bospera
Ramirez - Jest na pewno doświadczonym złodziejem i miłym członkiem gildii. Ponado zleca czasochłonne i ciekawe zadania np. Sekstans.
Hanna - Ta babka jest w porządku, bo daje kluczyk do tajemnego wejścia do kanałow w gospodzie.
Joe - Dał się zamknąć w wieży, ale daje chociaż wytrychy za darmo.
Nagur - Nie lubię go dlatego, że obiecywał grubą kasę, a wypłacił tylko 80 szt. złota
Halvor - Daje fajne rybki - niespodzianki, za to go lubię
Ogrodnik - Sprzedaje ziółka i informuje o ciekawych skrytkach. Przez to jest w porządku.
Rengaru - ÂŚmieszny drobny złodziejaszek. Po dołączeniu do Gildii daje + 2 pkt zręczności. Za to go cenię.
Attyla - Nie lubię typka i zwykle go zabijam
Kardif - Tajemniczy gość i także tanie żródło informacji
Borka - Nie przepadam za nim, bo zaczepia i zachęca do wejścia do burdelu. Gdybym chciał, to sam bym tam wszedł
Większość członków jest spoko, ale są też wyjątki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej