Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gildia Złodziei
MasterThief:
Jak dla mnie Halvor :D A w szczególności jak znajdziemy tę zaszytą rybę i pójdziemy z listem który w niej był i oczywiście nie wydamy go straży :D Można się na ty wzbogacic :D
Uchiha Sasuke:
ja ze zlodziei najbardziej lubie Halvora sporo zarobic można na srebrze ktore skupuje
mim zdaniem sa to ludzie ktorym po prostu nie powiodlo się w zyciu i w pracy dlatego sa zlodziejami
Doman:
Ja zagłosowałem na Ramireza - miły gościu, z tego co pamiętam uczy nas otwierania zamków i chcę sekstans. Na drugim miejscu postawiłbym Cassie - nawet przyjazna, choć ma taki chamski głosik
Wydaję mi się że Borka nie należy do gildii złodziei bo z tego co pamiętam nie można mu pokazać znaku złodziei, on tylko sprzedaje skręty
Eskel:
Ja głosowałem na Halvora bo daje całkiem ładne sumki za srebro i złoto. A tak apropo to hanna nie jest czlonkiem gildii. Nie mozna pokazac gestu, nie sprzedaje wytrychow i nie moze nas niczego nauczyc tylko ich kryje.
jureus:
ja lubie kardifa prowadzi własny interes ma kase za to słuchy różne rzeczy nastepuje sprzedaje informacje nastepna kasa i ostania kasa za udział w łupach więć jest super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej