Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Ishtar-zadania

(1/2) > >>

marcinvma:
Witam może ktoś wie
Chciałem wejść do  Ishtar bez zabijania magów wody oraz Rhobara mam 65% reputacji u asasynów czy po wejściu są tam jakieś zadania które mógłbym zrobić wcześniej

Rakbar Nasard:
raczej nie wejdziesz. Ja też tak chciałem ale nie da rady. Może Ci ktoś inny na ten temat

Przemas:
Nie wejdziesz. Musisz mieć te 75 reputacji, inaczej Cię zaatakują. Innych zadań na zwiększenie u nich reputacji poza zabijaniem magow wody i Rhobara nie ma.
Proponuję Ci zabić kilku magow wody (za jednego masz 3 pkt. reputacji u Asasynow, a za komplet wszystkich 7 masz jeszcze dodatkowo 4 pkt.) - to nie powoduje żadnych skutkow ubocznych, pod warunkiem że zadania z nimi związane zrobisz wcześniej.
Ja tak zrobiłem - zabiłem wszystkich magow wody i większość koczownikow (jak już zrobiłem ich zadania). Teraz mam 95 u Asasynow (krola Rhobara nie zabiłem bo zamierzam skończyć grę ścieżką Innosa). Ani pozostali koczownicy ani magowie nie mieli do mnie żadnych pretensji. A mam dzięki temu dużo więcej punktow doświadczenia.

Gothic300:
Ja tam wejde ale wtedy jak będę musiał zabić Zubena.
Nie będę zabijać magów tylko po to zęby wejść do
jakiegoś głupiego miasta w końcu ja też noszę szatę
maga wody a siebie nie zabije.

Przemas:
Jak uważasz. Nie wejdziesz do miasta to po prostu nie zaliczysz sporo innych questow ktore dostajesz w Ishtar od rożnych ludkow, włącznie z zadaniem dotyczącym pomysłodawcy kradzieży rudy (ktore dał Ci mag w Morsa Sul).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej