Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gra mi się nie włącza
(1/1)
Ponurak:
Jak zainstaluje NK to dodatek się nie chce włączyć. Biorę uruchom grę i pojawia się wczytywanie i za chwile jest czarny obraz i lipa. wszystko się wyłącza. POMOCY
A no tak przepraszam.Zapomnialem o tym.
Radeon9200 Series 128mb
Celeron 2,6GhZ
256DDR
DirectX 9.0c
Windows Xp
Przed formatem wszystko działało. Chociarz/Chociaż że wtedy miałem inną płytkę.
I mam GII i NK oryginalne.
Isentor:
Oczywiście mamy zgadnąć jaki system operacyjny posiadasz, czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz czy spełniasz wymagania gry...
momo:
Mówisz że zmieniłeś płytką, a wcześniej wszystko działało. Mam jedno pytanie. Uruchamiałeś grę ze skrótu na pulpicie, czy z okienka które pojawia się po włożeniu płytki? Jeśli z okienka to u mnie działo się to samo i jest na to patent: pierwsze to przeinstaluj jeszcze raz GII z dodatkiem, a kiedy pojawi się autostart, to okienko które się na początku uruchamia to poprostu je zamknij i uruchom grę ze skrótu na komputerze (pulpit/start powinien być) i gitara. Jak gitara nie zagra to zgłoś do sprzedawcy/CD Project'u, skoro masz orginałke to na pewno Ci pomogą. Pozdro...
Ponurak:
DzieX ziom. Sprubuję ale mam co do tego dylemat mały no bo u mojego kumpla zadziałało chyba na starcie. Szczeże mówiąc to już tego nie pamiętam. Ale Serdeczniaste dzięki.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej