Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błąd : Out Of memory.

<< < (2/3) > >>

Jackson05:
Zainstalowałem gothica ale na końcu jak się DirectX instaluje i C++ to wyszedł jakiś błąd który w treści zawierał lower memory, a potem już tylko bluescreen i reset kompa.
O co chodzi, i poradźcie tak żebym formata nie musiał robić.
Nie mam żadnych wirusów ni nic, nie przedwczoraj wszystko skanowałem kasperskim i mam firewalla.
Jakby kto pytał to mam SP2.

Roland:
Ja bym jednak na twoim miejscu zrobił formata, a później nie instalował innych gier, tylko podstawowe programy.

Zdunek:
dobra ja mam g3 i miałem podobnie
polski oryginalny gothic jest zjeb*ny bardziej niż niemiecki

niemiecki z łatką 1,09 wczytywał chodził i ogólnie lepiej działał mi niż wersja polska ja proponował bym przerobić plik g3.ini mi pomogło ;)teraz zamiast wywalać co 5 minut zdarza sie co 3-4 godzinki, da sie grać

a i proponuje powyłączać wszystkie mozliwe programy
ja wyłączam każdy niepotrzebny do działania windy szmelc, niestety na ctrl+alt+del nie da sie wszystkich wyłączyć więc mam programik o nazwie Gmer ;)

Ostatnie ostrzeżenie jeśli chodzi o przeklinanie, drogi kolego, chociaż jedną literkę cenzuruj - Arkhan[/color][/size]

Jackson05:
Już właśnie zrobiłem formata zobaczę jak będzie chodził ten gothic.
A co do pliku g3.ini to przerabiałem go tysiące rzy i w moim przypadku nic to nie dało:(

Jackson05:
Dobra zainstalowałem to.
I CO?!
Nie reaguje nawet splash się nie włącza tylko w procesach jest.
Więc biorę i odinstalowuję to i instaluję od nowa podczas DirectX'a wychodzi błąd że nie można zaufać plikowi cabinet. Robie anuluj instaluje się Visual Basic albo C++ (nei wiem) i znów to samo.
Jak można się domyśleć oczywiście gothic nie chodzi.
Co moe poradzić aby znów zadziałał??
Już zaczynam żałować że mam orginał bo to wręcz pięniądze wyrzucone w błoto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej