Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dodatek do gothic3

<< < (2/2)

P!onek:
To cytat z jednej strony o Gothicu:
"(...) Południowe wyspy - mają być dostępne w planowanym dodatku do Gothic’a 3. Zamieszkane przez ciemnoskórą rasę ludzi, wyznająca Beliara. Na wyspach znajdują się ostanie świątynie Beliara. (...)"

Według mnie akcja będzie się rozgrywała w dwóch miejscach: na tych wyspach i na niezbadanych krainach. Sądzę, że schemat rozgrywki nie będzie przypominał tego z NK (nie będzie powtórki głównego wątku z G3 + dodatek).

Wydaje mi się także bardzo prawdopodobne, że autorzy gry zrobią fabułę obsadzoną PRZED Gothic'kiem 1. Przed G1. Jak zapewne pamiętacie Bezimienny trafił do Koloni Górniczej bo pobił kogoś w barze... Może autorzy pokażą nam całą historię Bezimiennego do momentu trafienia do Koloni Górniczej... Jak myślicie?

Dark Prince:

--- Cytuj ---Może autorzy pokażą nam całą historię Bezimiennego do momentu trafienia do Koloni Górniczej...
--- Koniec cytatu ---

Tak. Ciekawa by była opowieść jak beziienny uczył sie chodzić, mówić, czytać itp.

Dodatek powinien zawierać to co każdy dodatek, czyli:
- Zodyfikowany engine graficzny
- Nowe questy
- Nowe bronie
- Nowa fabuła
- Lepsza sztuczna inteligencja
- Nowych NPCów
- Więcej potworów
- itp.

Wg. mnie dodatek do 'trójeczki' będzie opowiadał o niezbadanych krainach oraz połódniowych wyspach, albo będzie możliwość powrotu do Khorinis.

P!onek:
Ale czy nie uważasz, że ciekawie by było poznać historię Bezimiennego przed trafieniem do Kolonii? Skąd wiesz kim był a także gdzie mieszkał? Jedno jest pewne: nie pochodził z Khorinis ani z tamtej wyspy... Może właśnie taka retrospekcja byłaby ciekawa...

Rakbar Nasard:
Dla mnie to w dodatku powinno sie znaleść wiecej klasztorów magów ognia i chociarz jeden klasztor magów wody. Oczywiście wiecej misj, zbroj, mieczy jak to w dodatku ale według mnie powinien być zwiekszony poziom trudności tak jak w Nocy Kruka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej