Strefa pomocy > Gothic

Kolumna w klasztorze mnichów

<< < (5/9) > >>

KAT:
Najlepiej przeskoczyć akrobatyką i tyle i tak jak już mówiłem nic ciekawego tam nie ma. Po co się trudzić?

Randall:
Ja też zauważyłem tą kolumnę też jej nie mogłem przewrócić więc na akrobatyce i z miksturą szybkości można przeskoczyć tę przepaść są tam   beznadziejne   rzeczy jak na taki trud po zatym później stoi tam troll to go wtedy z łuku i koniec

sluga bogow:
można tę kolumnę przewalić. Ale ona i tak nie pomorze dostać się tam, bo tę kolumnę można przewalić, tylko nie w tą stronę (dziwne. I po co ją w ogóle robiono).

Rusan:
Jak zabijacie Trola to Gorn mowi o skarbie pozostawionym przez mnichów:) to wlasnie ten skarb :)
a za przewrócenie kolumny nie dostaje się expa
jak ktoś lubi latać to zobaczcie czy krwiopijcą się przelaci , ale blisko od strony skał
Pozdrawiam,

Pepesi:
Mam problem. Podczas zadania w którym miałem zebrać kamienie ogniskujące poszedłem do klasztoru mnichów i zebrałem ów kamień. Po zabiciu młodego Trolla spenetrowałem całą lokacje i znalazłem dziurę w dachu a za nią kufer. Aby przez nią przejść muszę przewrócić kolumnę. Próbowałem orężem i magią lecz to nie pomagało. Chciałem tą dziurę przeskoczyć ale nie dosięgałem. Co mam zrobić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej