Strefa pomocy > Gothic

Kolumna w klasztorze mnichów

(1/9) > >>

Metztli:
Wiem że tu mają być porady, ale chyba mogę poprosić o radę? Bo mam mały problem, możecie się śmiać ale w ruinach klasztoru jest miejsce gdzie nie mogę się dostać, stoi tam kolumna którą chyba trzeba przewrócić ale ja nie wiem jak... Czy ktoś mógłby napisać jak mam to zrobić?

Isentor:
Sposobu na przewrócenie kolumny jeszcze nikt nie odkrył, przynajmniej ja o tym nie słyszałem. Wszystkie czary wiatru itp. bajery nie działają bo sam próbowałem to rozwikłać. Ale na 2 stronę można się przedostać bez potrzeby przewracania kolumny. Wystarczy wyuczyć sie akrobatyki i przeskoczyć przepaść.

Metztli:
Dzięki, heh.. tyle się męczyłam a w tej skrzyni tylko pare nie potrzebnych gratów...

Stjloik:
W misji z kamieniami tam gdzie pomaga ci Gorn, na samej górze klasztoru jest kolumna za nią przepaść i "daszek" ze skrzynią. Gdy do niej podchodzisz podświetla się z napisem "kolumna" Da się ją w jakiś sposób przewrócić czy coś, aby przejść na drugą stronę ??

Walar:
Też się nad tym zastanawiałem, ale nic nie wymyśliłem. Może trzeba mieć jakiś przedmiot żeby ją przewrócić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej