Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (19/27) > >>

Eregrin:
Ja zaś, mam pytanko następujące: xD::

W jakini, na schodach prowadzących do "Słonecznego Kręgu", było tam ciało Nefariusa (BUG?  ), a w nim, po pszeszukaniu go - kartka, zatytułowana następoująco: Kawałek papieru". Gdy ją chciałem rozczytać, kartka ta, zaś mi znikła. Wlazłem ja tam jeszcze raz (WCZYTAÂŁEM SAVA) i już tam nie było NEFARIUSA, ani innych magów Wody, leżących... BUG? Co było na tej karcie? Mieliście wy takowe zdarzenie?!

Boba Fett:
To nie żaden bug. Są tam ciała i mają być. Dlaczego? Gdyż istnieje taki problem z postaciami: co z nimi zrobić, kiedy muszą się przenieś na inną mapkę? (Tj. np. Jarkendar lub Górnicza Dolina.) Wtedy w nowym świecie pojawia się ów postać, a w poprzednim, gdzie już jej nie ma być, ciało po prostu ukrywają. A że twórcy dali możliwość ich odnalezienia... Taki kaprys. :) Tak samo jest w GD np. z ciałem Diega, Miltena itd. - kiedy przenoszą się do Khorinis, ich ciał musieli się gdzieś pozbyć.

korzen156:
W grobowcu Quarhodrona znalazłam magiczną kusze i 10 magicznych bełtów... Gdzie mogłabym dokupić takie bełty? A jeśli nigdzie to czy są jakieś kody na nie?

Boba Fett:
Nigdzie takowych nie kupisz. Możesz co najwyżej wykonać trick, jeśli nie chcesz używać kodów. Idziesz np. do Bospera i sprzedajesz mu ów magiczną kuszę. Ważne jest, by po jej sprzedaniu Bosper koniecznie ją założył sobie. Wtedy automatycznie będzie możliwość kupienia u niego magicznych bełtów (kuszy chyba też, a jak nie, to albo go bijesz i zabierasz, albo wchodzi w niego kodem i wywalasz na ziemię).

bemol05:
1. Mam za zadanie dojść do magów wody ( zlecenie Vatrasa ). Wiem gdzie oni są, ale wcześniej chciałbym wziąć ornament od Laresa. Nie ma takiej opcji dialogowej! Po doprowadzeniu mnie w 1. akcie do farmy onara ( jestem w 2. akcie ) nie ma też opcji, aby wybrać się do magów razem z nim, chociaż zapewniłem mu zastępstwo. Co robić?
2. Jak wykonać misję " Joe " ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej