Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Danmmor:
jaesli jestes magiem najlepiej ściągnij tego strażnika do innych ludzi (osób) pomogą ci go zabić
Grigorian:
Thorusie15 grając magiem Igraz nie żyje!
Znajdziesz jego ciało koło obozu Dragomira (tego którego kuszę znalazłeś w Słonecznym Kręgu).
Znajdziesz przy ciele klucz do jego skrzyni.
Jego skrzynia znajduje się w 2 pokoju nowicjuszy po lewej od wejścia.
Eregrin:
Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAÂŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?
Kiedyś słyszałem o jakimś mieczu. Nazywa się chyba URIZJEL. To jest miecz? Jak tak, to jakie obrażenia i jakie wymagania? Jak można go zdobyć?
Dante:
--- Cytat: Arthas95 ---Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?
Kiedyś słyszałem o jakimś mieczu. Nazywa się chyba URIZJEL. To jest miecz? Jak tak, to jakie obrażenia i jakie wymagania? Jak można go zdobyć?
--- Koniec cytatu ---
Dobre rozbawiłeś mnie ziom. :D Z runami chodzi oto że możesz jej używać bez końca a zwój strzela tylko raz i tracisz świstek. Więc w zwoju masz jakby jeden nabój a wrunie masz ich max :D
A w celu szukania info o Urizielu patrz gothic.gram.pl dział gothic 1 powinno być
Valdar:
--- Cytat: Arthas95 ---Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAÂŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?
--- Koniec cytatu ---
Zauważ że zwój po użyciu znika, a runa nie ;) tym się różnią.
Co do Uriziela to on jest w G1 ;) nie ma go w G2 ani w G2: NK. Szczegóły o owym mieczu szukaj w dziale do G1.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej