Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (10/27) > >>

Danmmor:
jaesli jestes magiem najlepiej ściągnij tego strażnika do innych ludzi (osób) pomogą ci go zabić

Grigorian:
Thorusie15 grając magiem Igraz nie żyje!  
Znajdziesz jego ciało koło obozu Dragomira (tego którego kuszę znalazłeś w Słonecznym Kręgu).
Znajdziesz przy ciele klucz do jego skrzyni.
Jego skrzynia znajduje się w 2 pokoju nowicjuszy po lewej od wejścia.

Eregrin:
Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAÂŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?

Kiedyś słyszałem o jakimś mieczu. Nazywa się chyba URIZJEL. To jest miecz? Jak tak, to jakie obrażenia i jakie wymagania? Jak można go zdobyć?

Dante:

--- Cytat: Arthas95 ---Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?

Kiedyś słyszałem o jakimś mieczu. Nazywa się chyba URIZJEL. To jest miecz? Jak tak, to jakie obrażenia i jakie wymagania? Jak można go zdobyć?

--- Koniec cytatu ---

Dobre rozbawiłeś mnie ziom. :D Z runami chodzi oto że możesz jej używać bez końca a zwój strzela tylko raz i tracisz świstek. Więc w zwoju masz jakby jeden nabój a wrunie masz ich max :D

A w celu szukania info o Urizielu patrz gothic.gram.pl dział gothic 1 powinno być

Valdar:

--- Cytat: Arthas95 ---Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAÂŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?

--- Koniec cytatu ---

Zauważ że zwój po użyciu znika, a runa nie ;) tym się różnią.

Co do Uriziela to on jest w G1 ;) nie ma go w G2 ani w G2: NK. Szczegóły o owym mieczu szukaj w dziale do G1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej