Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
Azariel:
--- Cytat: Arti w 06 Luty 2010, 14:56:47 ---Wiem o tym, ale czy nie ma szybszej metody? ÂŻadnej? =/
--- Koniec cytatu ---
Naciśnij lewy alt, to zabierze całe jedno okienko.
Kuba12320:
Nie wiem jak przejść misje Opolos i Przepis jak ktoś wie jak wziąśc ten przepis od neorasa to niech ktoś powie
Nocturn:
--- Cytat: Kuba12320 w 06 Październik 2012, 17:10:23 ---Nie wiem jak przejść misje Opolos i Przepis jak ktoś wie jak wziąśc ten przepis od neorasa to niech ktoś powie
--- Koniec cytatu ---
Receptura leży w spiżarni na skrzynce. Możesz ją oddać albo Opolosowi, albo Neorasowi (wybór należy do Ciebie).
Chusteczka:
Otóż się zastanawiam kim grać myślę nad Paladynem,Najemnikiem napiszcie mi kim się lepiej będzie grało.I u kogo być czeladnikiem.Grałem już magiem i mi się odechciało nim grać nudny troszeczkę liczę na jak najszybszą odpowiedz :)
Nocturn:
W sumie paladynem się chyba łatwiej gra. W zbroje nie musisz wrzucać ogromnej kasy i masz magie. Osobiście wolę najemnika z racji wielu starych znajomych i takiego grabieżczego stylu życia, ale zbroje ÂŁowcy wymagają dużo kasy i czegoś tam (np. smoczych łusek).
Jeśli chodzi o czeladnika hmm... U Constantina się nie opłaca, tzn. jest wiele grzybów, ale na początku ciężko jest zdobyć niektóre zioła dla niego. Harad - można się nauczyć kuć nawet przyzwoitych mieczy i można dużo zarobić jednorazowo, ale stali w grze nie jest jakoś specjalnie wiele. Bosper chyba najlepszy bo przecież trzeba latać wszędzie i się napotyka wiele stworzeń. A skóry się powoli zbierają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej