Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Przed finałem MÂŚ w piłce ręcznej...

(1/2) > >>

zaj:
Przeczytajcie to:
http://sport.onet.pl/0,1257854,1478791,wiadomosc.html

Jak dla mnie to skandal... Oni już tak są przekonani o zwycięstwie, że wszędzie o tym trąbią. Ba gdyby robili to chociaż na jakimś poziomie. Specjalnie nie chcą dać biletów dla nas, żeby Polacy grali przy Niemieckiej publiczności i czuli się nieswojo. Co o tym sądzicie?? Jak dla mnie to chamstwo.

Szarleǰ:
No cóż, my chyba nigdy nie mieliśmy najlepszych stosunkow z Niemcami i coś mi się wydaje, że już nie będziemy mieć. Miałem nadzieję, że finał rozegra się tak jak powinien i nie będzie żadnych komplikacji, a towarzyszyła temu oczywiście nadzieja na nasze zwycięstwo. Jak wiadomo, jeśli chodzi o naszą reprezentację, w jakiejkolwiek dziedzinie sportu, to nasza publiczność, kibice zachowują się wspaniale. Jest to taki 12 (no, akurat jeśli chodzi o pilke reczna to sam nie wiem ktory... chyba 7  ) zawodnik. Wiadomo, że jeżeli kibiców nie będzie, morale naszego zespolu mogą się obniżyć i chyba każdy wie czym to grozi. Teraz trzeba już tylko mieć nadzieję, aby wszystko zakończyło się szczęśliwie.

Pozdrawiam.

Kapi Pogromca:
To jest jakiś skandal! Nie powinno byc tak, że wszytkie miejsca zajmą Niemcy. Co się dopiero będzie działo na parkiecie. Dopiero teraz będą gwizdac na Polaków. Powinno byc tak jak w piłce nożnej, że jest jakiś % biletów dla obu krajów. Oby Polacy dokopali NIemcom tak, że nie poznają własnych matek po meczu!

momo:
No tak, jest to zagranie zupełnie nie fair, nie mówiąc już o honorze. Teraz jeśli niemcy wygrają będzie to miało niewiele wspólnego z wysiłkiem, pracą i kondycją sportowców, ale bardziej z zagrywkami przed meczem. Nawet jeśli, to nie bendą mieli satysfakcji z takiego zwycięstwa. Zgodze się z tym co powiedział zaj: po prostu skandal!
Już sie biją o kase za mistrzostwo co... Teraz by pasowało żeby nasi im dokopali i wał.
PS: Rosja pokonana, Niemcy pokonani, kurde - trzecia wojna światowa ;]

Sir_William:
Skandal to za mało powiedziane. W rzeczy samej, jest to absurdalna sytuacja jaka w ogóle nie powinna zajść. Cóż, Niemcy się zdziwią, kiedy zobaczą, że puchar przeszedł obok ich oczu. Dzisiaj w różnych serwisach informacyjnych widziałem obrazy z ust Niemców, którymi z kolei adresatami byli - Polacy. Na ocieplenie stosunków między Polakami a Niemcami nie ma co liczyć. Historia nas dzieliła od zarania dziejów, a to, że wykorzystują tak bezczelne i plugawe oszczerstwa, powinno skończyć się odpowiednią karą dla naszych przeciwników. W najgorszym wypadku mogliby oni zostać zdyskwalifikowani. Co do wielkiej fety w Kolonii: "Nie mów hop, dopóki nie skoczysz", najwyraźniej Niemcy nie znają tego powiedzenia i nie wiedzą co znaczy, a najlepszym tego dowodem są takie sytuacje - jedynie współczuć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej